Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie CA bez usera na kanale

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witajcie,

jako, że nie posiadam długo TS i nie jestem jeszcze w tym zaawansowany, mam zamiar na moim ts3 wprowadzić zasadę, że każdy pokój musi mieć aktualizowaną datę w tytule.

Jeśli minie tydzień, dany pokój zostaje zmieniony na neutralny. Teraz pytanie.

Co zrobić, jeśli komuś minie data, zmienię kanał na neutralny i on ma tam dalej CA. Jak tego Channel Admina mu usunąć, mimo tego, iż nie ma go na ts?

Daję + :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Hmmm możliwości jest wiele ;>

Ja polecam inną pewnie znasz nick osoby prawda? :D

i9od65pkcs9x.png

klikamy "list all Clients"

później wpisujemy tam gdzie ja "Domcia :3" - Bo teraz jej bd usuwał Channel Admina

kg4mvwgpf416.png

I klikamy guziczek na prawo od nicku (pamiętaj musi być zaznaczony [wybrany] element nickname)

dzlrbvifd742.png

I najeżdzamy na nick ppm i wybieramy "Copy unique id to clipboard"

Następnie wchodzimy w:

q81qdmym5qva.png

"Channel groups of clients"

do51x8aat0ql.png

Wpisujemy w polu "Drag & drop [...]" klikamy enter pozniej wybieramy który to jego kanał i klikamy magiczny przycisk "Remove all Channel groups"

Dziękuję dobranoc.

39176181481288500324.png

Opublikowano

Nie lepiej usunąć kanał, następnie stworzyć nowy i ustawić żeby był np. pod 3 kanałem(Opcja w tworzeniu kanału) 

Opublikowano

Proponue najprostszy.

Wchodzimy w permission -> channel group, następnie zaznaczamy grupe kanalową ktorą chcemy wyczyścić (np. channel Admin).

następnie pod lista rang mamy ludzika z haczykiem, klikamy, szukamy kanalu i mamy konkretny kanal i rozdane na nim rangi channel admina, usuwamy wszystko i pięknie, kanał czysty.

Jeśli są 3 rangi kanalowe to robisz to 3 razy la kazdejj rangi.

Pomogłem plusik :)

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...