Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK jogo ,czy dostanie bana?

Sn1p3r :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dziś spotkałem na rankedzie w moim teamie kolesia który używał MK jogo ,a dokładnie jungle timerów ,pisał po prostu na chacie idiota 0,0 xD. Ogólnie zlałbym to ,ale flejmił na mnie strasznie ,ogólnie ze spokojem do tego podszedłem ,ale po prostu nie lubię toxic playerów więc napisałem do supportu i opisałem całą sytuację ,i teraz takie pytanie ,czy dostanie on bana za te jungle timery? Jeśli tak to na ile ,i czy dobrze zrobiłem ,że napisałem do supportu? Myślę ,że tak ,gdyż po pierwsze fejmił na każdego mimio to ,że wygraliśmy ,potem jak napisałem ,żeby wyłączył timery to zaczął zgrywać cwaniaka i gadał ,że riot i tak mu gówno zrobi.

Opublikowano

Support napisze, że udokumentowali to zgłoszenie, ale nic nie zrobią. Oni są tylko od przekazywania informacji o grze nam.

Opublikowano

Czyli za jungle timery nie banują? Troszkę śmieszne to tak jakby za bola nie banowali ,w końcu czym różnią się timery od czegoś co po prostu combo za nas robi xD? To i to odawala za nas robotę ,bez sensu taka polityka :D.

Opublikowano

Nie wiesz na czym polegaja te Timery to nie odzywaj sie ... One sie aktywuja dopiero gdy ktoś z twojej drużyny zrobi np reda albo bedzie mial tam jaka kolwiek wizje ... Wiec jest to tak jak byś sobie ustawił stoper ?

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Nie wiesz na czym polegaja te Timery to nie odzywaj sie ... One sie aktywuja dopiero gdy ktoś z twojej drużyny zrobi np reda albo bedzie mial tam jaka kolwiek wizje ... Wiec jest to tak jak byś sobie ustawił stoper ?

Wiem na czym polegają ,ale on nie ustawia sobie stopera tylko mu liczy ,bol to samo ,to tak jakbym użył Q+W+E+R xDD

Człowieku jak masz mieć takie argumenty to się lepiej nie odzywaj..

Opublikowano

Wiem na czym polegają ,ale on nie ustawia sobie stopera tylko mu liczy ,bol to samo ,to tak jakbym użył Q+W+E+R xDD

Człowieku jak masz mieć takie argumenty to się lepiej nie odzywaj..

Jak dla ciebie BoL to to samo co MK to jak ty cokolwiek odróżniasz ?? . Jungle timer nie maja wpływu na grę przynajmniej nie tak jak BoL dzieki któremu nie trzeba umieć grać ? Czy Mk tak robi nie wiec to nie to samo ...

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...