Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm Ban, bez cheatów

TiTiTiTi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka miesięcy temu, jak jeszcze była nazwa WarZ grałem spokojnie, potem przestałem i znów mam chęć zagrać, wchodzę i piszę, że mam perm bana, na pewno nie czitowałem ani nic z tych złych rzeczy, mogę coś z tym zrobić ?

Opublikowano

Możesz napisać do support w co wątpie żeby odpisali, dużo osób dostało bana za nic. Jedyne wyjście to kupić na nowo grę.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Może ktoś podać link do supportu ? Zawsze warto spróbować. 

Jeszcze takie pytanko, co trzeba zamieścić w tej wiadomości ?

Opublikowano

Tak samo, kupiłem grę przed dodaniem drzewka umiejętności, nie grałem w gre ze względu słabego PC, chciałem zagrać, a tu permik, pisałem do supportu oni mi odpisali za jakieś programy cheaty i żebym ubezpieczał swoje loginy i hasła lepiej ;p Taka gadka z nimi. :D

Pewnie pomyśleli, że by włam itp, ale tak to by mi napisali, że grałem itp. Ale może nie sprawdzili bo logów nie dostałem.

Opublikowano

ja tam obstawiam, że oni banują jak leci wszystkie nieaktywne konta. Znajomy z klanu kupił sobie WarZ jeszcze jak był stary silnik, oświetlenie i teraz ma bana. Grał może łącznie w tą grę 2 godzinki.

Opublikowano

Były włamy na nieaktywne konta, parę tysięcy kont zostało skradzionych i na angielskich forach można było kupić jedno konto za 1$-0,5$, lecz były one głównie do cheatowania. Potem ktoś na nie wchodził i używał cheatów, a bronie przerzucał na główne konto lub do sejfów. Wiem trochę o tym, bo sam handlowałem takimi kontami. :-) Odkąd wprowadzili autoryzacje IP, nie ma już czegoś takiego.

Opublikowano

Dzięki za pomoc, jak radziliście napisałem do supportu i mi odpisali, i odbanowali mi konto, pisząc, że konto było schackowane i przez to zostało zbanowane, ale już jest wszystko ok.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...