Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] Phaiz I Okrutny

Pandragors

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem Kwadrat Onufry Marszczyfred herbu Fred z kwadratem. Jestem posłem jaśnie oświeconego króla Phaiza.

Mój pan chciałby się odwołać. Twierdzi on, że to nie on napisał te słowa, lecz jedynie zacytował innego użytkownika. Oznacza to, że Phaiz kary otrzymać nie powinien, ponieważ nie był autorem tych słów. Jeśli waszmościowie uważacie inaczej, to czas zbanować każdego, kto zacytował post niezgodny z regulaminem.

<ukłon>

1391901439-U1106894.png

niech żyje Phaiz władca nasz

Opublikowano

W twoim poście nie było niczego oprócz cytatu, co oznacza, że po prostu podpiąłeś się pod niego i nie miałeś do przekazania żadnej innej treści. Poprzedni post jest ukryty, a twój go najzwyczajniej w świecie upublicznia + obraża innego użytkownika. W moich oczach ban słuszny + te odwołanie nie wydaje się zbyt sensowne.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Witam. Jestem Kwadrat Onufry Marszczyfred herbu Fred z kwadratem. Jestem posłem jaśnie oświeconego króla Phaiza.

Mój pan chciałby się odwołać. Twierdzi on, że to nie on napisał te słowa, lecz jedynie zacytował innego użytkownika. Oznacza to, że Phaiz kary otrzymać nie powinien, ponieważ nie był autorem tych słów. Jeśli waszmościowie uważacie inaczej, to czas zbanować każdego, kto zacytował post niezgodny z regulaminem.

<ukłon>

Odwołujesz się czy trollujesz? Bo wygląda to na troll. To, że cytujesz nie oznacza, że nagle stajesz się bezkarny. Jak dla mnie to nie ma o czym mówić w tej sprawie. Twój post obraża innego użytkownika.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

W twoim poście nie było niczego oprócz cytatu, co oznacza, że po prostu podpiąłeś się pod niego i nie miałeś do przekazania żadnej innej treści.

1. Fajnie tak sobie przypuszczać, hehe.

2. Podpiąłem się pod niego... powiedziałbym raczej, że się z tym postem zgodziłem. Jeśli więc pan X obrazi innego użytkownika, a pan Y napisze "Zgadzam się z panem X" to obaj zostaną ukarani? Czy więc neonazista jest równie odpowiedzialny za zbrodnie dokonane przez wiadomookogochodzi tylko dlatego, że zgadza się z jego poglądami?

Odwołujesz się czy trollujesz? Bo wygląda to na troll. To, że cytujesz nie oznacza, że nagle stajesz się bezkarny. Jak dla mnie to nie ma o czym mówić w tej sprawie. Twój post obraża innego użytkownika.

Hmm... piszę w dziale zbanowani, w temacie z banem swojego konta. To chyba jest odwoływanie się, a sposób pisania to już inna sprawa.

Kurwa jeszcze raz:

Mój post to pieprzony cytat.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cytat

CYTAT KUHWA

dosłowne kuhwa przytoczenie czyichś słów

cudze słowa = nie moje słowa = nie moja kara = dawać ub

pozdro

1391901439-U1106894.png

niech żyje Phaiz władca nasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...