Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa shif+tab i się kamera przekręca o 70Stopni

ProEver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś zrobiłem formata kompa zainstalowałem steam kupiłem sobie cs1.6 ok wszystko działa ładna grafika lecz nie działa shift+tab odrazu mówię  w ustawieniach mam zaznaczone że mogę i shif+tab i nie chcę działać nic się nie pokazuję zadne okienko kiedyś jak miałem cs na steam to wyskakiwało mi takie okienko że mogę Shift+Tab a dziś nic nie wyskakuję i to jest beznadziejne 2. dziś poprośiłem kolegę aby do mnie napisał zaprośił do znajomych ja byłem podczas w grzę a nie pokazalo się żadnę okienko dopiero jak zminimalizowałem cs. 3.Jak jestem na servie klikam tab puszczam ekran mi się przenosi w prawą strone o 70Stopni abo jak kupię już bron to też mi się przenośi w lewą stronę ekran nie wiem czego oczywiśćie cs mam na steam pozdrawiam

Bardzo proszę o szybką odpowiedz i o dobrą serdecznie dziękuję jesli ktoś mi pomożę oczywiśćie zapłacę przelewem sms z 10zł pozdrawiam

Opublikowano

Usuń plik config.cfg i wtedy wejdź do cs'a. Co do shitf+tab, to spróbuj zmienić sobie tego binda na jakiegoś innego.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...