Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Ekipy na serwer Minecraft.

vCastir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi Moderatorze, jeżeli czytasz ten post, pewnie go usuniesz, i dasz link do POSZUKUJE/ZOSTANĘ ale pierw przeczytaj oco chodzi, i proszę, nie usuwaj tego tematu iż to naprawdę dla mnie wielka chwila, żeby znaleść tych budowniczych. Wiesz, ile trudu włożyłem w pomysł serwera? Proszę, daj mi szanse i nie usuwaj tego tematu. Dziękuje i pozdrawiam.

Drodzy Mpcforum'czycy.
Zakładam serwer Minecraft, temat o nim, jest w moim profilu, możecie znaleść jak nie wiecie oco chodzi.
Serwer będzie z modami, prawdopodobnie będzie Launcher.
Serwer będzie naprawdę epicki, dlaczego tak wnioskuje ? Ponieważ mamy zarąbisty plan, i mogę wam powiedzieć, że wyobrażałem sobie serwer, i wyobrażałem sobie także, jakbym grał na własnym serwerze! Było to naprawdę epickie wyobrażenie. Serwer będzie naprawdę epickim serwerem. Pokazałem i wytłumaczyłem już dużo, najlepszym fanom PvP, i byli zadowoleni, że tworzę taki serwer.
Więc chce do was się zgłosić, i prosić żebyś pokazał swoją kreatywność, i pomoc..
I został na naszym serwerze kimś z poniższych rang.
Technik - Prosta nazwa dla rangi, poprostu Technik. Robi on skrypty które pomagają serwerowi, skrypty to niesamowity plugin który ma więcej funkcji jeżeli zrobisz skrypt kreatywnie. Skrypt to między innymi, plugin którego jeszcze nie było - TAKŻE SKRYPTY TO SPÓLSZCZENIE PLUGINU NP. FACTIONS.
Budowniczy - Ma skilla w budowaniu, jest kreatywną osobą, która ma talent. Dużo kreatywnych budowli ludzi, możecie znaleść na niektórych sławnych serwerach, np mysg.pl :)
Grafik - Grafik, to poprostu Grafik. Robi zdjęcia, różne napisy, loga, bannery, pomagają youtuberą, lubią robić to co robią, pomagają, robią niesamowite obróbki zdjęć, robią niesamowite zdjęcia, dodają jakieś dodatki do zdjęć, i masę innych czynności.
Admin - Osoba która jest odpowiedzialna za serwer, nie koniecznie musi umieć budować, robić skrypty lub grafiki. Musi być ogarniętą osobą, pomagać serwer, robić porządek na serwerze, która przegląda serwer czy nie ma cheaterów, jest miły dla graczy, i kocha to co robi.

Jeżeli jesteś kimś z tych osób, to zgłoś się do nas, Admin wymaga +15 lat Lub 100 procentowość ogara. ;]
Ja jestem początkowym grafikiem, budowniczym i adminem, nie jestem niestety technikiem. Serwer będzie posiadać +100 slotów na start, +100 dlatego, żeby było wygodnie, bez lagów, żebyście mogli zagrać bez limitu ( Dopiero jak serwer będzie pełny ) I to wszystko co chce wam powiedzieć, jeżeli macie jakieś wątki co do zostania na naszym serwerze kimś, to napisz na kontakcie który jest podany niżej, co mamy ci powiedzieć o serwerze. Dziękuje za wysłuchanie mnie, i także dziękuje moderatorowi który wchodzi do mojego tematu, czyta całość i nie zamyka tematu, dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam.

Kontakt:
GG: Nie dostępne - Mam błędy z nim. 
Oraz jeżeli nie masz nic, to oczewiście PW Na Mpcforum.

Test123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...