Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nawet nie wiem co to..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zrobiłem sobie jakiś czas temu server dla znajomego by sobie  z nim pograć.. Wgrałem kilkanaście modów i odpaliłem server.. Wszystko działa pięknie i ładnie, itemy oczywiście są, ale dla mnie.. Kolega co wejdzie na server znajduje się w ziemi, albo w drzewie, nie może zginąć ani nic zabić.. Dlaczego tak się dzieje?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Huh.. 

- Damage Indicators

-Adcanced Machines

- Advanced Power Management

- Backpack

- Battle towers

- BuildCraft

-IC2

- ICMB

- Mekanism, Mekanism Generator/ tools

- twilightforest

- enchanting +

Chyba wszystkie

Zbieram like ;x

Opublikowano

zainteresowałbyś się usunięciem modów i wgrywanie po 2/3 ?

Bo to co ja widzę to jest ok

Może któryś blokuje coś i wiesz..błędy;(

ps:lub poczekaj jeszcze może ktoś wie..

Opublikowano

Niestety nie pomogło.. Ściągnąłem nawet czyjś server i też dupa ;/ Wcześniej tego nie było.. 

Dodam że według niego lawa nie spływa, tak jak woda.. Ja go widzę, ale się nie rusza ( on mówi że chodzi.. ) 

Zbieram like ;x

Opublikowano

A czasem nie miałby problemu też z innymi grami? On u siebie biega, bije moby ( oczywiście nic im nie zabiera ), a ja widzę jak stoi, pojawia się animacja pod jego stopami jakby biegł ( te piksele.. ) widzę jak rusza ręką.. Ale nic to nie daje ;/

Wysłałem mu server, włączył go i teraz ja nie tracę życia, moby się u mnie nie ruszają.. On traci i może atakować moby ;/..

Zbieram like ;x

Opublikowano

haha co? :P strzelam że vanilla ;P Server przez hamachi i z modami.. Po usunięciu modów nic się nie zmieniło..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Tego essential nie wgrałem, ale nie wgrywałem wtedy modów .. Ten minecraft plus  czy co to jest był czysty.. Kolega ma opa.. pisałęm wyżej : wysłałem mu server i też wtedy nie mogłem zginąć, a on mógł.. Jak gramy na moim serverze ja mogę ginąć, on nie ;/

Zbieram like ;x

Opublikowano

Ehh.. ; d Hamachi już reinstalowałem :P Często jak wchodził znajomy na server pojawiał się w ziemi z jedną ziemią...  Może to jakoś pomoże? ;d

Dobra.. temat do zamknięcia.. wyjaśniłem.. 

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...