Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RiotPoins

citaek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupujesz w sklepie PSC (inna opcja, jedyna bez przelewów i sms'ów) np. za 20 zł i wklepujesz kod na stronie w Lolu :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

I jeszcze jedna opcja, zakładasz se paypala, przelewasz na niego pieniądze [ np. przez pocztę ] i dopiero przez to kupujesz RP :>

Opublikowano

I jeszcze jedna opcja, zakładasz se paypala, przelewasz na niego pieniądze [ np. przez pocztę ] i dopiero przez to kupujesz RP :>

Tu chodzi o to, żeby w ogóle nie przelewać na nic pieniędzy, po prostu kupujesz kod i wklepujesz go w odpowiednią rubrykę.

a gdzie mogę kupić PSC ? jakie sklepy?

Idź sobie np. do Żabki i powiedz, że poprosisz Pay Safe Card za 20 zł i powinien Ci sprzedawca go wydać, chyba, że jest niedorozwojem :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dla niepełnoletnich graczy jedynym dobrym rozwiązaniem jest PSC. Mozna kupic w kioskach czy niektorych sklepach. Na stronie PSC mozesz wybrac miast np. Warszawa i na mapie pokaze ci wszystkie miejsca gdzie kupic PSC

Opublikowano

Idź sobie np. do Żabki i powiedz, że poprosisz Pay Safe Card za 20 zł i powinien Ci sprzedawca go wydać, chyba, że jest niedorozwojem :)

A jeśli dany sklep nie sprzedaje PSC? U mnie np. biedronka i żabka nie sprzedają. Po co od razu wjeżdżać na sprzedawcę, który i tak nie ma nic do tego czy PSC jest sprzedawane czy nie. Ten ustalacz, gdzie możesz kupić psc też jakiś fail. 3 sklepy, które niby miały mieć psc nie miały go, także nie polecam się tym sugerować

@down

powinien Ci sprzedawca go wydać, chyba, że jest niedorozwojem :)

taa xD

Opublikowano

A jeśli dany sklep nie sprzedaje PSC? U mnie np. biedronka i żabka nie sprzedają. Po co od razu wjeżdżać na sprzedawcę, który i tak nie ma nic do tego czy PSC jest sprzedawane czy nie. Ten ustalacz, gdzie możesz kupić psc też jakiś fail. 3 sklepy, które niby miały mieć psc nie miały go, także nie polecam się tym sugerować

Nie napisałem, że trzeba wjeżdżać na sprzedawcę :) Wystarczy poszukać, ale monopolowe i takie kioski ruchu powinny być zaopatrzone w takie karty.

taki kod jest tylko do lol'a czy też do innych gier ?

Jeżeli gra obsługuję taką usługę, jak PSC. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na stronie PSC mozna zobaczyc gdzie sprzedaja, z dokladnym adresem. Za psc mozna kupic cos na zasadzie rp w kazdej grze a nawet gry na steamie

Opublikowano

a po ile można kupić te karty ? 10zł,20zł ?

20 zł ; 40 zł ; 80 zł i wyżej.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...