Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do carrowania solo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, najpierw wam opowiem historię.

Po 10 grach wylądowałem w silverze 1, zagrałem 3 gry i miałem serie, mialem 10 winów i 3 lose na rankedach. Serie przegrałem przez team ... np Jinx miała 2/20 itd ;d. Od tamtego czasu dobiera mi idiotów do teamu... Jakoś co parę meczy mam normalnych ... Ja zawsze się staram, kupuje wardy, gankuje ( gram na midzie ), mówię co mają robić, kupić ale zazwyczaj lose...

Dobra, a teraz do rzeczy, potrzebuję skrypt do postaci ( MID, TOP ) + skrypt którą będę mógł solo wycarrować grę. Nie podawajcie Katy.

Opublikowano

Ja serdecznie polecam ci skrypt "Dat Yasuo" idzie nim wykierować prawie wszystkie mecze, jest bardzo dokładny i dostępny w wersji free, jak na razie nie przegrałem nim, żadnego meczu w silver 3. Ale musisz pamiętać, że musisz też używać głowy do tego, bo sam skrypt gry ci nie wygra ;) Jednakże polecam ci go, z dobrym buildem i chociaż trochę myślącą główką wygrasz większość meczy ;) Polecam ci też skrypt "Glory Ryze" robi bardzo szybkie combo, w tej chwili mam nim 9 wygranych 2 przegrane, więc skrypt jest bardzo fajny :) Mam nadzieję, że pomogłem.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

z BRONZE do SILVER - glory ryze

z SILVER V do SILVER I 0 skrypty na katarinę

z SILVER I go GOLD V.. tutaj problem bo katarina trochę zaczyna zawodzić przez counter picki.. więc polecam Dat Yasuo :)

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...