Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem tak wkur... na maxa ze musze napisac posta...

Ostatnio oddalem kompa do naprawy, i okazalo sie ze to wszystko wina zasilacza. Pan go wymienil na taki lepszy i wszystko smigalo bardzo ladnie, az do dzisiaj rano. Kiedy wlaczam combata i potem klikam start game to zacina mi sie caly komputer, nic nie mozna zrobic. Nawet nie dziala ctr alt del, kompletnie nic. dodam jeszcze ze mialem formata w serwisie i tam wlasnie go pan zrobil. Uzycie procesora waha sie od 1- 16 i potem co raz wiecej, ale nie jest az tak duzo, temperatury sa dobre wiec to nie jest przez to. Od czego to moze byc ??? Czy moze to byc od tego ze np. nie mam zainstalowanego directx'a ? bo w sumie nie wiem czy ten gosciu co robil mi formata zainstalowal jakies sterowniki i tego typu sprawy. Co mam zrobic ? :'( aha i nie raz uda mi sie wlaczyc combata ale po jakims czasie grania dzieje sie to samo (zaciecie sie systemu) licze na wasza pomoc

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

zaktualizuj wszystkie sterowniki, directa i zobacz czy pomoże, bo prawdopodobnie nie wgrał Ci nic, tylko formata zrobił, jeszcze możesz net frameworki zainstalować, napewno nie zaszkodzą :P

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak napisałeś i nic :(

Edit: kiedy mi sie zawiesi to nawet klawiatura nie dziala

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Kiedyś miałem problem z combatem ze w trakcie gry albo CA sie ścinało lub klawiatura i myszka po pewnym momencie przestawały działać... Polecam sprawdzić temperatury procesora/karty graficznej podczas gry, sterowniki/programy ponieważ coś może ci blokować

Opublikowano

Temperatury są OK, ale co masz na mysli piszac ze "cos moze blokowac"?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...