Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiony Espada - głosowanko. :D

razor

Ulubiony Espada  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest twój ulubiony członek Espady?

• Coyote Starrk
    • Baraggan Louisenbairn
      0
    • Tier Harribel
    • Ulquiorra Cifer
    • Nnoitra Gilga
    • Grimmjow Jaegerjaquez
    • Zommari Rureaux
    • Szayelaporro Granz
    • Aaroniero Arruruerie
    • Yammy Llargo
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry.

Zauważyłem, że na forum mamy dość sporą ilość fanów BLEACH jak i wiele osób spośród odwiedzających ten dział je widziało więc postanowiłem zrobić małą ankietę.

Jaki jest Wasz ulubiony członek podległej Aizenowi Espady? Mi osobiście bardzo przypadł do gustu styl bycia Grimmjowa ale Ulquiorra i Halibel też są niczego sobie.

Ta ostatnia zwłaszcza po uwolnieniu zanpaktou if you know what i mean.  B)

Espadas.jpg

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ale Yammy był tak naprawdę nr 0 i ten najsilniejszy TEORETYCZNIE. Daj możliwość wielokrotnego wyboru bo nie zaznacze ulqa bez starka xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ale Yammy był tak naprawdę nr 0 i ten najsilniejszy TEORETYCZNIE. Daj możliwość wielokrotnego wyboru bo nie zaznacze ulqa bez starka xD

Wiem, wiem ale tak się stało dopiero po przemianie. :P Bez niej był najsłabszym spośród Espady.

Jeśli zaś chodzi o możliwość wielokrotnego wyboru to właśnie zmodyfikowałem ankietę i już jest ona dostępna. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie mogę się doczekać aż ktoś zagłosuje na nr od 7-9 xD

Tak btw możesz zrobić drugi taki temat tylko z kapitanami.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Najbardziej podobały mi się dwie walki z :

Ulquiorra Cifer i Grimmjow Jaegerjaquez no i po przemianie Tier Harribel

Ile to na youtube obejrzałem AMV z walk z nimi ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

Nie mogę się doczekać aż ktoś zagłosuje na nr od 7-9 xD

Faktycznie raczej ciężko będzie o kogoś takiego. Chociaż w sumie mogę wyobrazić sobie osobę oddającą głos na nr 7 czy 8.

Jednak raczej nie znajdzie się nikt komu by spodobał się Aaroniero. Zepsuli tą postać kompletnie moim zdaniem. :f

@edit: @arko król xD. Jeśli to nie jest troll to jesteś pierwszą znaną mi osobą, która lubi Aaroniero. xD

Tak btw możesz zrobić drugi taki temat tylko z kapitanami.

Już nie chcę tak spamować tematami bo już parę dzisiaj założyłem i raczej dam sobie już na chwilę spokój.

Niech ktoś z Was zrobi bo to w sumie faktycznie nie jest głupi pomysł. :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ta walka miała największy potencjał, a zrobili z niej coś średniego, no i przez "ograniczenia wiekowe" Bleacha w anime i mandze jest za mało krwi, wszytko ugrzeczniaja :P

I jak manga potrafi być nudna, a chaptery byle jakie, to Kubo umie takie postacie stworzyć, że są mega ciekawe :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zrobiłem już temat z kapitanami, co do mangi makin nie wiem czy czytałeś najnowszy arc ten po zakończeniu wydarzeń z anime ale jest naprawdę dobry według mnie, mangę czytam w miarę na bieżąco.

Tak btw co do mangi to spoil:

Nr 3 espady jednak przeżyje i zostanie nowym władcą hueco mundo ale ja też obalą :D

NJxbd4x.png

Opublikowano

No ja też jestem na bieżąco ;)

ciekawi mnie jak się rozwinie wątek Ishidy, postacie Sternritterów są znowu fajnie narysowane, szkoda, że po Hueco Mundo Arc zostawili więcej pytań niż było, chociażby co z vasto lorde, gdzie są inni adjuhasowie, etc :P I oczywiście jak zawsze pojawienie się Ichigo jest przeciągane, ciekawe co tym razem dostanie nowego ;__;

Wkurzające jest to, że wpada Renji i Rukia i są silniejsi od kapitanów czy vaizardów ;__; albo czemu zawsze oni wychodzą na takich słabych...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No ja też jestem na bieżąco ;)

ciekawi mnie jak się rozwinie wątek Ishidy, postacie Sternritterów są znowu fajnie narysowane, szkoda, że po Hueco Mundo Arc zostawili więcej pytań niż było, chociażby co z vasto lorde, gdzie są inni adjuhasowie, etc :P I oczywiście jak zawsze pojawienie się Ichigo jest przeciągane, ciekawe co tym razem dostanie nowego ;__;

Wkurzające jest to, że wpada Renji i Rukia i są silniejsi od kapitanów czy vaizardów ;__; albo czemu zawsze oni wychodzą na takich słabych...

Wydaje mi się że jeszcze twórcy mają coś jeszcze w zanadrzu, bo też mnie to trochę denerwuje. Jednak sam poziom mangi i tego co się będzie działo, według mnie stoi dosyć wysoko teraz, szkoda tylko że nowi przeciwnicy Quincy jak zwykle tak przejebani że oprócz naszego dzielnego bohatera nikt im praktycznie nie sprosta.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Normalnie zaznaczyłbym Barragana za jego moc, ale ktoś musi wspierać Grimmjowa bo tu tylko fanboye Ulqiorry są.

Linczałę do filmałę ale wykasowałę

I ta inoue która nie płacze i nie krzyczy KUROSAKI KUN XDDDD aż dziw bierze że tak da rade.

Jak fani uqa jak tutaj numero uno:

Faktycznie raczej ciężko będzie o kogoś takiego. Chociaż w sumie mogę wyobrazić sobie osobę oddającą głos na nr 7 czy 8.

Jednak raczej nie znajdzie się nikt komu by spodobał się Aaroniero. Zepsuli tą postać kompletnie moim zdaniem. :f

@edit: @arko król xD. Jeśli to nie jest troll to jesteś pierwszą znaną mi osobą, która lubi Aaroniero. xD

Już nie chcę tak spamować tematami bo już parę dzisiaj założyłem i raczej dam sobie już na chwilę spokój.

Niech ktoś z Was zrobi bo to w sumie faktycznie nie jest głupi pomysł. :D

On i nie troll to jak powiedzieć woda bez H2O.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...