Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Lagami i Ścinami

polak23123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem wczoraj grałem wr miałem przędkosc iternetu 3 mb/s bo mieźyłem i nie miałem lagów

dzisiaj mam tak samo i gram w warrocka i mam lagi napisze cos i 8/9 sekund pozniej sie wyswietla wczoraj miałem taki sam net i tak nie miałem dzisiaj i wczoraj gram z hackiem .... proszę o pomoc poniewaź nie mogę sobie pograć ... tylko wczoraj chyba nie miałem jak mierzyłem ping 60 na mierniku a dzisiaj mam 400 nic nie sciągałem nic nie rob iłem pomozcie mi co mam robic ? moze czekac bo ci z netu mają problem ??? please o pomoc

Opublikowano

Po pierwsze przeskanuj kompa antywirusem, najlepiej Kaspersky, wersję testową pobierzesz stąd:

http://www.kaspersky.pl/download.html?s=trial#tab=tab-1

Kolejna rzecz to sprawdź lub wyślij nam zakładkę procesy w menedżerze zadań, czy są tam jakieś podejrzane procesy które mogą obciążać komputer.
Zresetuj modem/router i poczekaj do jutra, bo może to rzeczywiście jakiś problem od dostawcy.

Opublikowano

Wyłącz Live, Magnify, vprot, wostock416. Wejdź w start> w szukajce wpisz msconfig, zakładka Uruchamianie i wyłącz wszystko, restart kompa i przeskanuj antywirusem. 

Tak, wersja testowa, jest ona bodajże na 30 dni. 

Opublikowano

ok przeskanuje za chwile kompa zrobie to co powieedziałeś i sprawde czy pomogłe i napisze :) [ ostatnio mi pomogłeś ] ;))

powiem tak zrobiłem to co powiedziałeś i nic nei pomogło teraz mierzyłem iternet jest o 1 mbs mniej niz powinno byc ale to nei wielka roznica do tej gry powinna mi smigac wdł mnie a co do wr jest dokładnie to samo ale zauwazyłem [ przedtem tez ta kbyłó ] ze na czacie ogolnym [ nie w grze odrazu po wejsciu na serwer ] pisze mi normalnie a jak wejde do gry i zaczne grac to lagi i jak cos napisze to 8 sekund pozniej sie wyswietla ... prosze jeszce o jakąs pomoc moze jutro bedzie lepiej bo dostawca iternetu cos tam ..... prosze o pomoc dalej

http://www.speedtest.pl/test/78697321

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...