-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Avium
Avium
Mam takowy problem iż mam 500 BM na dysku C miejsca nie idzie nic usunąć, kompa skanuje Cleanerem zazwyczaj odrazu po wyjściu z neta i zawsze usunie te 100-200MB ale zawsze ucieka troche pamięci w piz du :/ nwm gdzie ładuje się ten cały syf z neta ;C jak jest mniej niż 200 MB to wyskakuje komunikat iż mało miejsca na dysku C klikam tam żeby czyściło i CZASEM nagle znajdzie sie 500-1.5gb miejsca a zazwyczaj nic :C
dodam że mam 11.7gb na C ogólnie ... zmieniałem na firefoxie żeby ładowało sie na inny dysk czy cuś i dalej lipa ;_;
A 2 problem związany z 1... jakiś czas temu przypomniałem sobie o gierce w którą pykałem na laptopie 2/3lata temu i zayebiście przy niej się spędzało czas jak sie nie miało co robić.... nazywa sie Rise Of Legends ze stronki z której pobierałem wtedy na laptopie to i teraz chciałem spróbować.. ale niestety ładuje się na C i waży ona gdzieś 2GB nie wiem jak zrobić żeby szła na E ://
Dodam iż na kompach znam się jak pies na gwiazdach i jeśli macie jakieś rady to piszcie jak do 8 latka pokolei ;_; i nie sugerować się że DOMYŚLE o co wam chodzi
YAY
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.