Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dywizja

Taric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cięzko powiedzieć bo nie wiemy gdzie w S3 byłeś :3 W dodatku nie znamy wyniku pozostałych 6.

Opublikowano

Koleś, masz jeszcze 6 rankedów do rozegrania + liczy się Twoje MMR z s3 i liczy się jeszcze z jakimi grasz mniej więcej dywizjami.

Opublikowano

@up w s3 mialem 11 lvl w s4 wbilem 30

http://screenshooter.net/7325322/yvmcdbl

Wiadomo już w jakiej dywizji będę...

Takich ludzi jak jax powinni banować dożywtonie.

Teraz krótka historyjka:

Napisałem "top" w lobby. Wszycy pickneli i jaxowi zostala jungla byl idiota na afku wiec nie zmienil spelli wiec psotanowilem wziasc smite i flasha i pojsc naj ungle nagle pod koniec czasu jax zmienil spelle i poszedl na jungle no dobra pomyslalem pojde na topa trudno bede mial flasha i smite bo nie zdazylem zmienic ok wszystko jest git wygrywamy linie nagle jax zgankowal jak milo i przez to stracił flasha yorick potem jax przy 2 gnaku na topa stał w krzakach i sie nie ruszal pingowalem mu zeby uciekal a ten dalej stal w koncu zgankowal voli i na nim zajebali fb.... Potem zaczą trollowac wbijac sie na 6 lvlu 1 vs 5 i latac kolo turretów enemy...

Opublikowano

Sorry ale sam miałeś 0/11 . Twój poziom gry nie był większy niż twoich teammatesów. Skilluj farme, solo mechanics, staraj się zgrać z teamem

nie flameuj a w końcu zaczniesz wygrywać. Odpuść sobie narazie rankedy pograj normale skończ runy i kup więcej champów.

@Wgl co to jest za build, nic nie wiesz o grze Nasusem, rush trinty kiedy dostajecie ostro w dupie GG WP pieseł.

edit@ pozatym w innych grach też feedowałeś. ODPUŚĆ SOBIE RANKEDY, NIE PSUJ GRY INNYM, WYSKILLUJ SIĘ I DOPIERO GRAJ TRYB RANKINGOWY XDXD

Opublikowano

Teraz krótka historyjka:

Napisałem "top" w lobby. Wszycy pickneli i jaxowi zostala jungla byl idiota na afku wiec nie zmienil spelli wiec psotanowilem wziasc smite i flasha i pojsc naj ungle nagle pod koniec czasu jax zmienil spelle i poszedl na jungle no dobra pomyslalem pojde na topa trudno bede mial flasha i smite bo nie zdazylem zmienic ok wszystko jest git wygrywamy linie nagle jax zgankowal jak milo i przez to stracił flasha yorick potem jax przy 2 gnaku na topa stał w krzakach i sie nie ruszal pingowalem mu zeby uciekal a ten dalej stal w koncu zgankowal voli i na nim zajebali fb.... Potem zaczą trollowac wbijac sie na 6 lvlu 1 vs 5 i latac kolo turretów enemy...

po co bierzesz się za rankedy skoro świeżo wbiłeś 30 lvl i nie masz pojęcia o grze?

skoro grasz pierszy raz 10 gier i wygrasz 10/10 to maksymalnie bedziesz w silverze 1 z tego co pamiętam

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Gościu, przez takich jak Ty powstają tematy 'jak wyjść z brązu ;(((((('. Na razie sobie daj spokój, serio - niewiele stracisz, po prostu trenuj na normalach.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Teraz krótka historyjka:

Przegraliście przez to, że Yorick to selex1337 na bolu tylko grał na innym koncie proste..

Opublikowano

Miałeś gorsze staty od niego xD

BTW. jedynka przed twoją farmą i odejmij 6min 31sek od czasu.

Gościu, na topie to nie mniej niż 160 farmy w 20min, jak nie 180.

Ciekaw jestem czy wiesz czy się stackuje, btw. nawet runek nie masz.

BTW. Flash na nasusa ? Nowa meta? Ghosta się bierze :D

Pewnie jesteś jednym z tych co myślą, że kille np. 2 dadzą więcej kasy od 100 farmy :D

Twoje miejsce na ten czas jest w piekle (czyt. w brązie).

Opublikowano

Teraz krótka historyjka:

ja pierdziele

beka zagrać gorzej od trooola :D

człowieku po 1 naucz sie grać na normalach bo przez takich jak Ty ludzie sie tylko wkurwiaja.

gnij w bronzie bo nie mam zamiaru trafic na Cb w gold/platyna

@@

:D

74 farmy NASUSEM w 26 minucie, co ty chcesz nim zrobić ??????

naucz sie farmić człowieku, boty lepiej już to robia. nasus tanky z q za 130 dmg czuje postrach w szeregach wrogów

Opublikowano

Skoro wbiłeś dopiero 30 lvl, nie graj rankedów, PROSZĘ. Przez takich nie mogę wyjść z silvera ;x. Złóż runy, naucz się farmić i kontrować innych. Bo z tego ss wynika, że nie jesteś jeszcze godzien grać rankedów.

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...