Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla mamusi :)

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, szukam prezentu dla mamy, a mianowicie odkurzacza. Mama co chwilę odkurza w domu, a nasz aktualny odkurzacz ledwo wyrabia i chciałbym jej kupić jakiś nowy.

Macie jakieś propozycje? Pamiętajcie, że nie śpię na sianie ale do wydania mam 500 ziko.

Podrzucicie jakiś ciekawy sprzęt?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Dildo extra lux :-P a serio to jakaś perfuma pro czekolada nwm

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Witajcie, szukam prezentu dla mamy, a mianowicie odkurzacza. Mama co chwilę odkurza w domu, a nasz aktualny odkurzacz ledwo wyrabia i chciałbym jej kupić jakiś nowy.

Macie jakieś propozycje? Pamiętajcie, że nie śpię na sianie ale do wydania mam 500 ziko.

Podrzucicie jakiś ciekawy sprzęt?

Zamiast odkurzacza kup jej zmywarke do naczyń.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

No nie :) He He He . Odkurzacz  ? o.O Ale ona się ucieszy . Taki prezent to nie prezent. Może kup jej jakaś biżuterie. Na pewno bardziej by się ucieszyła niż z odkurzacza .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ech, dziwnie się poczuje gdy jej kupisz odkurzacz. Będzie się czuła jak sprzątaczka. Za to 500 zł wyślij ją na jakieś spa, basen itp.

Opublikowano

Tylko, że ona chce odkurzacz i już od dawna planuje jego zakup, a wypowiedzi niektórych osób są naprawdę żałosne także jak nie macie nic mądrego do napisania to wypad.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tylko, że ona chce odkurzacz i już od dawna planuje jego zakup, a wypowiedzi niektórych osób są naprawdę żałosne także jak nie macie nic mądrego do napisania to wypad.

Ale odkurzacz kupuje się jako pożytek dla całej rodziny, a nie jako prezent więc skoro tak bardzo chcesz go zakupić to kup jakiś za 200zł, a za resztę biżuterie lub perfumy.

Nawet jeśli powiedziała wprost, że chciałaby na urodziny odkurzacz to dlatego, że stary już ją wkur... To tak jak kupić papier toaletowy na urodziny bo się skończył.

Opublikowano

polecam ten odkurzacz

89484865_1_644x461_radziecki-odkurzacz-k

Po kij ma kupować bombe atomową ?!  :O czy co kolwiek to jest! przejdz sie po sklepach i popytaj o wybór tam ci lepiej doradzą niż dzieciaki na mpcforum (oczywiscie nie mówie o wszystkich.)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

A czy to ważne jaki odkurzacz? Ważne żeby ciągnął i nie był drogi, jak się przejdziesz po różnych rtv/agd to masz duży wybór ._.

Opublikowano

A czy to ważne jaki odkurzacz? Ważne żeby ciągnął i nie był drogi, jak się przejdziesz po różnych rtv/agd to masz duży wybór ._.

Ważne bo chcę, żeby była z niego zadowolona ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Może jakiegoś Rainbowa używanego? Pożądna marka, cichy, na wodę.

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

r0c3sa.jpg

Dokładnie Dektored.

Że tak powiem wypierda*** internetowy cwaniaku bo mi działasz na nerwy ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...