Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagraniczny hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś dobrego zagranicznego hostingu, na którym można kupić tanio domenę .com (z płatnością Paypal lub Perfect Money).

Dobrze by było gdyby hosting był darmowy lub z ceną na polskie złotówki max 5/msc.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie rozumiem ciebie do końca, szukasz domeny na 5/msc czy jeszcze serwera WWW? jak serwer WWW to na internalhost.pl możesz znaleść tani, chyba na pół roku czy coś takiego ale to jest polski hosting. A domenę .com możesz kupić na az.pl (sam polecam ten hosting ;) ). I domenę jak się kupuje to tylko na rok minimum, a potem przedłużenie jej kosztuje dużoooo więcej :).

Opublikowano

Napisałem że chodzi mi o zagraniczny hosting, a nie polski. I z płatnością PP/PM.

Domena za max 10$. Hosting darmowy lub za max 2$/msc.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Witam, 

polecam Ci usługi mzone-net.eu. Domena .com będzie Cie kosztowała 38,40 zł natomiast hosting (lokalizacja: Wielka Brytania) po 25% rabacie (kod rabatowy: K15J8TGR9G - działa tylko w przypadku płatności rocznej) wyniesie Cię 72zł/rok. Mzone jest zagraniczną firmą, która oferuje płatności paypal. Myślę, że poza ceną domeny wszystkie Twoje warunki zostały spełnione.

Opublikowano

Domena troche za droga (16$).

A hosting bez promocji 9$ za miesiąc.

Szukam coś tańszego.

@edit

Pomyłka, domena jest za 10$, nie wiem gdzie przeczytałem to 16.

Ale i tak nadal czekam na następne propozycje.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Q czemu nie chcesz polskiego hostingu i domeny?

Bo strone chcę zrobić po angielsku i nie jest mi do tego celu potrzebna polska domena.

Jeszcze jeden powód jest taki, że na zagranicznych hostingach w wielu przypadkach są niższe ceny.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zapraszam cię na stronę speedhost.pl.

Serwer www od 2zł, serwer VPS od 15zł.(Linux, freeBSD, windows)

Możliwość płatności paypal, płatność online, sms a także Paysafecard.

Opublikowano

Bo strone chcę zrobić po angielsku i nie jest mi do tego celu potrzebna polska domena.

Jeszcze jeden powód jest taki, że na zagranicznych hostingach w wielu przypadkach są niższe ceny.

Pierwszy powod nie ma sensu bo w polskiej firmie mozesz kupic domene com czy jaka tam chcesz
Opublikowano

Pierwszy powod nie ma sensu bo w polskiej firmie mozesz kupic domene com czy jaka tam chcesz

Troche źle to sformuowałem. Bardziej mi chodzi o lokalizacje serwera. Hosting w polskiej firmie też mi pasuje, ale musi być to ciekawa i tania oferta.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...