Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie serwera.

dawidomiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy z kolegą pomysł by stworzyć serwer cs 1.6 na amxx, ale nie taki podstawowy halflifeserwer tylko taki w sieci. Kase na sms'y do tego potrzebne mamy. Pozostaje kwestia wykonawcza. Czy jest ktoś kto to wszystko rozumie? Mogę podać gg/steam. Naprawdę jest mi to potrzebne. To jak,pomożecie? 

Opublikowano

Czy jest ktoś kto to wszystko rozumie?

ale co dokładnie? serwer zainstaluje się sam, wy będziecie musieli tylko na ftp wgrać to co was interesuje. (jakieś mody,cfg itd)

55555

Opublikowano

Jaki mod? Ile slotów i jaki hosting? Zero informacji. Jeżeli ogarniacie i nie macie po 12 lat to mogę Was przyjąć do mnie do sieci. Jaki halflifowy? Każdy serwer jest na amxx, jedynie serwery classic są bez moda. A takich już nie ma.

"nie taki podstawowy halflifeserwer tylko taki w sieci"

nieogarniasz... byc może Ci chodzi o serwer na LAN-ie (w Twoim WiFi/przez kabel) ten halflifowy, kasa na sms'y boże... napisz na GG 24005201 to pogadamy, ja kasę mam na HostGame.pl może się dogadamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...