Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie można kupić RP?

mat1L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem sobie z punktów payback krate internetowa wszystko ladnie poszlo tylko nie sprawdzilem w ktorych dzialach na allegro nie mozna placic karta no i tu sie zaczyna problem bo paysafecard/ukash sa w tych dzialach za ktore nie moge placic. Została jeszcze opcja kupna w grze ale niestety tu mi nie przyjmuje tej karty. 

Opublikowano

W kiosku monopolowy itp. Prosisz i karte payscard. Dostajesz kod na paragonie i go wpisujesz w lolu :) Pomogłem daj like :D . Możesz także sms, Paypal, przelewem bankowym. 

nie zrozumiałeś o co mi chodzi... Potrzebuje miejsca gdzie moge kupic za pomoca tej karty internetowej

Opublikowano

No w grze wchodzissz w sklep i kup RP (Jeżeli o to ci chodzi)

Ok dziś jest sobota ale w poniedziałek popros nauczycielke od polskiego zeby wytlumaczyla Ci czytanie ze zrozumieniem :) 

Opublikowano

Mówie Ci że w monopolowym kupisz payscard za to kupuje się rp. Po prostu się spytaj czy maja payscard i po problemie. 

@ Up to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem

Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś wiedział z mojego postu, że szukam serwisu w którym będę mógł zapłacić ta karta internetową. Nie szukam jebanego monopolowego czy jakiegoś sklepu z tanim winem u Janusza. 

Dobra bo poziom tematu przerósł wszystkie moje oczekiwania. 

Można zamknąć 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...