Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć fps ?

mist1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko jak zwiększyć fps ?

Mój Komputer :

Intel[r] pentium[r] cpu 3.40GHz 3.39GHz

1.97GB RAM

KArta intel® Q965/Q963 Express chipset family 

Co może być nie tam mam na very low i mam 20-30fps na botach z ludzmi a na ludzie vs ludzie mam z 5-10 ? o co może chodzić ?

Opublikowano

Te całe tut'y o zwiększeniu nie do końca dają większą wydajność,tutaj wchodzi wymiana podzespołów bazowych,na pierwsze ogniwo idzie karta graficzna.

Opublikowano

Kup komputer, przestań jechać na kalkulatorze.

@edit

Pozdrowienia dla moda działu, umiesz dawać punkty, brawo. Napisałem post, w którym mówie prawde. Na czymś takim to sobie nie pogra, a te całe tuty z zwiększeniem wydajności to bujda. Btw. jak już edytuje to naprawdę, kup tą najtańszą kartę za 50zł. (i lecą punkty "za obraze", śmiać mi się chcę)

Opublikowano

Zmień podzespoły. Zainstaluj najnowsze sterowniki. Oczyść kompa ze zbędnych plików. I wyłączona muzyka poprawia fps. Poza tym kup jakieś lepsze części nowe lub używane (które nie dość, że są tanie to jeszcze w bardzo często w dobrym stanie i posłużą jeszcze trochę), a komputer od razu będzie lepiej działał.

Opublikowano

Ja kiedyś miałem takiego samego pc'ta tyle, że miałem lepszą karte graficzną i wyciągałem 50+fps na średnio-wysokich ustawieniach. Tutaj trzeba wymienić karte graficzną, żadne tuty w tej sytuacji raczej ci nie pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...