Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam antycheatu na 1.7.2

polocz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Killaury żaden plugin nie zablokuje możliwe jest zablokowanie flyhacka lub speedhacka i paru innych które ułatwiają poruszanie. Osobiście polecam NoCheatPlus ale tak jak napisałem wyżej nie chroni on przed killaurą. Myśle że pomogłem - jeśli tak daj +

<3 Udało mi się pomóc? Daj plusa!  <3 

• 1 rok później...
Opublikowano

ale do wiesz killaury i innych nodus itp

Do kill aury mam swój sposób w sk

Ogólnie komendą respi się 4 NPC wokół gracza tył przód i boki.

Są oni dani jako obiekty w sk i jeżeli ktoś na nich kliknie to wysyła mi się wiad ile NPC zostało uderzonych akcja trwa 3sek więc Aura da radę uderzyć wszystkich 4

Bez aury max 2 i to w najlepszym wypadku więc jest to 1 z lepszych znanych mi sposobów do aury

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

/vanish i tp lepszego anty-cheata nie ma. W ogóle zdecydowana większość zamiast blokować cziterów to psuję grę uczciwym. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...