Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.X] [HC] -==| LifeHard.PL |==- [400 SLOTÓW] [AUTORSKI DROP] [STATYSTYKI] [SYSTEM RANKINGU ELO] [64GB RAM] <== WEJDŹ I ZOBACZ!

Gość Risen. :#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gildie Digitalixa, Skrypty z x-harda.. Nie polecam..

Serwer nie jest mój, to serwer kolegi - ja za niego nie odpowiadam, tylko pomagam w reklamie i trolluję. :D

Opublikowano

Okej, Pisze jak jest xD

Nie ma problemu ziomeczku, każdy pisze jak chce, to co sądzi o serwerze. ;-)

Pomagam im, wprowadzę za chwilę kilka fajnych nowości. ;-)

Opublikowano

@Up Wiem kogo.. Pluginy Digitalixa są w internecie, uwierz 1 osoba kupiła i wysyła reszcie.. posiadam takowe pluginy JA SAM! ale nikomu ich nie daje...

41099282381060526874.png

Opublikowano

@Up Wiem kogo.. Pluginy Digitalixa są w internecie, uwierz 1 osoba kupiła i wysyła reszcie.. posiadam takowe pluginy JA SAM! ale nikomu ich nie daje...

Gildie digitalixa, to temat rzeka. Te, które ma LifeHard ma niewiele osób, wyciekły, ale w bardzo małej ilości i tylko niektórzy je mają. :-)

Muras kupił je od twórcy. 

~ Dodałem kilka nowych rzeczy, sprawdźcie! Miłej gry. ;)

Opublikowano

Serwer mi się nie podoba. :P

Nie lubię serwerów "na skriptach";

Pomimo, że opinia negatywna, to szczera, a to najważniejsze więc dzięki. :-)

Zapraszamy! ;-)

Opublikowano

@Kacki: Serwer nie jest mój, więc nie ręczę za niego.

Ogólnie serwer nie jest jakiś świetny, ale jest klimat, fajna ekipa (mówię o graczach), generalnie miło się gra.

3 edycja będzie jeszcze lepsza, bo wiem na co Murasa stać, dlatego pomagam mu w zarządzaniu i reklamie serwera! :)

@why: ok.

@TOPIC: Na serwerze jest troszkę graczy, więc można pograć, jest się z kim poklepać, serdecznie zapraszamy! :-)

Opublikowano

O jak milo z 30 graczy online zrobilo sie nagle 60, serdeczne JP i dzieki, ze jestescie, dodam, ze ragi vip/svip sa juz dostepne, www wlasnie robimy

Dołączam się do tych podziękowań. :-)

60 osób było przez chwilkę, bardzo fajnie, że ktoś jednak wbija i podoba mu się serwer.

Generalnie mamy 20 TPS, więc lagów nie ma przy większej ilości graczy, nadal rozwijamy serwer, zobaczymy jak to będzie.

Pragnę też nadmienić, że obojętnie, czy będzie 20 graczy, czy 400 serwer będzie dla nas ważny i będziemy starali się wszystko dobrze ogarniać, ja również, bo pomagam jak mogę. ;-)

Jeszcze raz przypominam - to nie mój serwer! Ja tylko pomagam. ;-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Odświeżam.

Dzisiaj o 19:00 otwieramy nether! Obecność obowiązkowa, będzie sporo niespodzianek. :-)

~ Nie warnować za te wcześniej odświeżenie. :c

@EDIT: Jutro też będzie kilka nowości, więc warto wejść i ogarnąć co i jak. ;)

Opublikowano

Polecam i zapraszam na serwer !  W tej chwilli na serwerze 70 osob ale milo by bylo jakby bylo wiecej ^^ Gram juz troche i moge ocenic serwer 9,9/10 :)

Opublikowano

Polecam i zapraszam na serwer !  W tej chwilli na serwerze 70 osob ale milo by bylo jakby bylo wiecej ^^ Gram juz troche i moge ocenic serwer 9,9/10 :)

Bardzo dziękuję za pozytywną opinię! :-)

Jeszcze kilkanaście minutek i otwieramy nether na serwerze! Godzina 19:00! 

@EDIT: Nether otwarty!

Opublikowano

brak lagów i wszystko dopracowane. Warto zagrać! : 3

Dzięki za pozytywną opinię, to motywuje do pracy. :3

Tak jak wspomniał Muras dodaliśmy dla rang parę pierdół, do ITEMSHOPu też dodaliśmy nowe itemki. :-)

Oczywiście nie zmuszamy nikogo do zakupu, czysto w celach informacyjnych napisane.

VIP nie ma dużej przewagi nad graczem. :-)

Opublikowano

Gorąco polecam serwer, bo ja go po części prowadzę...

Jestem od spraw technicznych, generalnie od spraw wewnętrznych serwera i mogę z czystym sercem powiedzieć, że staram się, aby nie było żadnych problemów.

Proszę też nie zwracać się do mnie w kwestiach typowo serwerowych tj. cheaterzy itp.

Ze spraw czysto informacyjnych, od 2-3 dni pewne osoby bez życia realnego DDoSują nas. Generalnie sytuacja powoli się stabilizuje, mamy inaczej skonfigurowanego firewalla, dropy pakietów, ale jesteśmy świadomi, że to nie wystarczy.

Rozwijamy się bardzo prężnie i konkurencji się nie podoba to, że nam się udało w praktycznie tydzień rozwinąć serwer, który był martwy. ;-)

Za tydzień-dwa przenosimy się prawdopodobnie na nową maszynę dedykowaną z pełnym 48GB RAM, 8-rdzeniowym procesorem, łączem 1Gb/s, nową lokalizacją i co najważniejsze dedykowany, pisany pod nas firewall, który zapewni nam lepszą ochronę. ;-)

Przy okazji pozdrawiam idiotów, którzy zarzucają mi, że przeze mnie serwer schodzi na psy, oraz, że serwer padnie.

Tak naprawdę w 90% dzięki mnie ten serwer odżył, a część osób pieprzy głupoty. :)

Projekt działa od ponad miesiąca, mamy sporo YouTuberów i nie zapowiada się, żeby serwer upadł.

Po cichu powiem Wam też, że szykuje się nowa edycja, która będzie zupełnie inna od tej, 20 razy lepsza, a rozgrywka będzie o wiele ciekawsza, przygotowujemy plugin, którego nie ma jeszcze nigdzie i znacznie poprawi rozgrywkę. Osiągnięcia, nowy system rankingu, nowe gildie, autorska strona WWW (której szablon już jest zresztą gotowy, wystarczy zakodować), ~ 500 slotów bez lagów.

Spokojnie, nowa edycja dopiero za dwa miesiące, raczej nie wcześniej, więc można spokojnie grać. :-)

Tyle ode mnie.

@EDIT: Powiększyliśmy border do 6000 kratek. :)

Opublikowano

@Odświeżam | 24 godziny (mogę, moje stare konto to Risen. :#, nie warnować).

Słuchajcie, generalnie od rana nas DDoSują, rozmawialiśmy już z naszym hostingiem, nawet konkretnie dostawcą łącza, sytuacja powoli się stabilizuje, zobaczymy jak będzie dalej.

Leciał dzisiaj na nas ruch ~ 7Gb/s, ale powoli, spokojnie i do przodu, ogarniemy, serwer będzie działał wkrótce bez problemów. 

Możliwe, że jeszcze na tej edycji przeniesiemy się na potężnego dedyka z dużą przepustowością łącza za 600 zł! ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...