Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakie gry zagrać?

dadek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielkie pytanko w jakie gry / grę opłaca się zagrać wymagania :

MMORPG 3D jak w metinie widać rozumiecie ;]

Fajny i przyjemny exp ale nie załatwy

chodzimi by była po polsku

EQ całkiem fajne

Gra ma się toczyć w lesie nwm coś jak Mu albo Aion ;]

za Fajna gre daję +2 lajki za każda gre +1 laik ;]

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Może Diablo III, które nie do końca jest MMORPG ale zawsze warto spróbować choć co do tego lasu to nie spełni twoich wymagań. Możesz spróbować również zagrać w Allods Online, które mi osobiście nie przypadło do gustu poprzez uzależnienie gry od Butiku (odpowiednik Metinowego Item Shopu).

Opublikowano

przypad mi do gustu neverWinter czy znacie może bardzo podobne gry do tego ;] ?

PS. Pograł bym w wowa i czy może ktoś podać link do forum serwera w który moge za free zagrać możę być pl ale nie musi ;]

Opublikowano

Jednym z najlepszych polskich serwerów WoW jest Sunwell. Jego strona to Sunwell.pl.

Opublikowano

Shaiya, Neverwinter, Last Chaos, WoW priv:

https://hellground.net/

Dragon's Prophet(Eng), Tera(chyba PL), Rift, jak coś to pisz PW to Ci coś spróbuje jeszcze znaleźć

@PS

Jeszcze GW2 ale to płatne(raz)

graphic.png

Opublikowano

spoko a te serwery Wowa to bez płatne ? czy jak to jest do 20 lvl można tylko ?? czy można cały czas grać ;] ?

PS Leca laiki dla was

Opublikowano

spoko a te serwery Wowa to bez płatne ? czy jak to jest do 20 lvl można tylko ?? czy można cały czas grać ;] ?

PS Leca laiki dla was

Oficjalny World of Warcraft jest płatny, ale są darmowe serwery prywatne, min.:

http://sunwell.pl/

Można cały czas grać. ;)

Opublikowano

ok thx możecie zamknąć temat ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...