Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobic potka komenda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na pewnym serwerze zobaczyłem że można kupić potka nausea (nudnosc) podobno to sie robi jakas komenda butelka wygladala normalnie jak z woda a po wypiciu mialo sie efekt nudnosci prosze o szybka odpowiedz poniewaz mam fajny pomysl :)

Opublikowano

Wystarczy essentials jeśli się nie mylę. Komenda to : /potion effect:(efekt) power:(moc potionu) duration:(czas)

te buźki same się robią tam jest : i ( złączone

Opublikowano

nie dziala :/

pisze ze nie ma takiej komendy

@edit2 ale jak pisze na tamtym serwerze /potion to tam dziala ale nie mam tam admina i nie moge uzywac tej komendy a umnie pisze ze nie ma takiej komendy a mam plugin essentials

Opublikowano

Zainstaluj podstawowe pluginy i potem spróbuj (zapomniałem napisać że trzeba trzymać byle jaką potkę)

Opublikowano

Dobra znalazlem plugin który umożliwia robienie własnych potek :) Dzięki za pomoc bo robie serwer pvp i dodaje potka w ktorym jest efekt speed,+2 serduszka,regeneracja :P

Opublikowano

Wystarczy essentials jeśli się nie mylę. Komenda to : /potion effect:(efekt) power:(moc potionu) duration:(czas) te buźki same się robią tam jest : i ( złączone

Byłeś blisko z tym że /effect <efekt> <czas> <moc> 

i wydaje mi się że ta komenda jest "fabrycznie" nie z essentials ale nie jestem pewny 

"Chce­my być obec­ni w życiu in­nych ludzi, w ich roz­mo­wach, myślach, marze­niach, pla­nach. Chce­my czuć się pot­rzeb­ni i zauważani. A może po pros­tu boimy się, że nikt nie zauważy naszej nieobecności. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...