Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podmiana ramki

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli się da to zapewne przez SIU. Ale na stronach o skinach nie obiło mi się o oczy takie coś.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Nie mam infa, ale pamiętam, że ktoś z mpc prezentował wszystkie ramki do podmienia do wyboru jak i również inne desenie do nich.

Opublikowano

Pobierasz ten program SIU Installer, pobierasz plik odpowiedzialny za te ramki, instalujesz program, przeciągasz plik z ramkami do programu, instalujesz i sprawdzaj sobie zawsze na botach przed uruchomieniem normalnie gry :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No ale nie rozumiesz, że podmienisz sobie wtedy plik ? Ze złotej na challengera możesz podmienić. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie w notatniku. Musisz uruchomić to przez program, pobierasz program, instalujesz, wgrywasz skiny i odpalasz przez program grę :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No to pobierz ten plik, który pokazywałem na filmiku, to zobaczysz taki pasek i te ramki, jak w grze. Tylko, że jest warunek. Musisz mieć ramkę za 3 sezon, bo inaczej to nie zobaczysz. Już dokładniej mówić nie mogę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

no mam ten plik i widze to zdjecie mam gold za sezon 3 tylko dalej nie wiem jak to podmienic żeby mi nie robilo zmienionej zlotej ramki tylko dało challengerowa jak na tym zdjeciu;x

Opublikowano

No to zrób, jak na filmiku. Pobierasz plik " rami challengera ", instalujesz ten plik i uruchom przez ten program SIU Installer. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No nie, nie rozumiesz. Skoro wgrasz ten plik, co ma ramki Challengera, to dostaniesz ramkę Challengera w zamian za tą, co masz obecnie. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...