Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-:= [1.7] McKox [Gildie] [ts3] =:-

RoxiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<- to jest reklama

<- to jest chyba koniec reklamy

-<> McKox <>-

Gildie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nowy Serwer minecraft

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IP: McKox.cubehost.pl

(Zastępcze IP: s4.cubehost.pl:5195 / 46.29.21.137:5195)

Informacje o serwerze:

sloty: 50-100 (często zmieniane)

Typ: gildie+survival

PVP: tak

RAM: 8 GB

Silnik: Spigot 1.7.2

TeamSpeak3: 178.217.190.12:6420

Wygląd chatu:

gracz bez gildi:

nick: wiadomość

gracz z gildią:

[TAG] nick: wiadomość

VIP bez gildi:

[VIP] nick: wiadomość

VIP z gildią:

[TAG] [VIP] nick: wiadomość

SuperVIP bez gildi:

[SVIP] nick: wiadomość

SuperVIP z gildią:

[TAG] [SVIP] nick: wiadomość

Rangi do kupienia:

VIP:

- zestaw VIP co tydzień

- darmowy TP na spawn

- komenda /enderchest, /hat

- Prefix na chacie

SuperVIP:

- zestaw VIP co tydzień

- zestaw SVIP co tydzień

- darmowy TP na spawn

- komenda /enderchest, /hat

- Prefix na chacie

- DARMOWE tworzenie GILDI

Wady i Zalety:

wady:

(potrafię się do nich przyznać)

- mało graczy (około 10-20)

- młoda administracja (około 13-16)

- Można zauważyć bugi (niewielkie)

Zalety:

- polski system gildi

- Duża mapa

- brak lagów

- sklep i ts3

- ładny spawn

- ogarnięte pluginy

- miła administracja

Postaram się jeszcze dodać do prezentacji jakieś ss z serva, ale to później. Chcę ją urozmaicić trochę. Na razie tylko taka.

Ja Was wszystkich serdecznie zapraszam na serwer i życzę miłej gry

Opublikowano

@#Biczys. Ty mówisz o starej edycji? .... naprawde? Spawn został zbudowany przez specjalnego budowniczego. Może byś wbił, a nie tak oceniasz.... Bana pewnie dostałeś za obraze serwera... i dobrze :D

Nie jestem downem

Opublikowano

@#Biczys. Ty mówisz o starej edycji? .... naprawde? Spawn został zbudowany przez specjalnego budowniczego. Może byś wbił, a nie tak oceniasz.... Bana pewnie dostałeś za obraze serwera... i dobrze :D

Nie jestem downem

Obraze serwera? Dostałem bana za zabicie admina ...

Opublikowano

@#Biczys. Czyli cheaty... aha, wiesz mamy Anty Cheata. Ale jak idziesz se zabic admina na kill aurze to....

Mhm... Bez cheatów zabiłem ponieważ był na pvp bez gm oraz eq i go na hita i powód "Jak chcesz bić adminów wypierdalaj na skkf"

Opublikowano

@UP Chcesz pogadać to zapraszam na ts, bo nie mam ochoty rozważania jednego bana na MPCforum pod prezentacją. Zgłoś się na forum, lub ts.

Opublikowano

UWAGA!

Fajna zmiana!

Dodałem TAG gildi nad głową

Wygląd:

[TAG] nick

Myślę, że to fajne i zachęci Was do gry

Opublikowano

Kolejne ulepszenie serwera!

- lepszy tab

- Tag nad głową gracza!

wygląd nowego tagu nad głową

[TAGnick

Jest to bardzo fajna zmiana, graczom się podoba

Już nie długo wprowadzimy ranking PVP

Zapraszamy do gry na serwerze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...