Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konwenty - pojawiacie się?

razor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. :)

Czy są tutaj może na osoby, które pojawiają się na konwentach?

Sam na żadnym jeszcze nie byłem i w sumie nie ciągnie mnie do tego no ale może czas zmienić zdanie.

Warto się na takowe wybierać? Jeśli tak to dlaczego. Jeśli zaś uważacie to za stratę czasu to też poproszę o uzasadnienie. ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie byłem nie wybieram się i nie mam żadnych w miarę blisko mnie więc odpada. Jakoś mnie też nie przekonywuje forma konwentów które w większości polskie za specjalne nie są, za to takie międzynarodowe konwenty jak anime expo czy anime con i inne tam dopiero można zobaczyć zapierające dech w piersiach cosplaye. A granie w gry na lanie/karty i jakieś zabawy denne wraz z spaniem po szkołach mnie nie interesują.

Taka moja opinia.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie planuje się na żaden w tym roku wybrać(tak myślę). Byłem na konwentach 2 razy i tyle mi wystarczy... Tyle chamoty, dotkniesz byle kogo co się przebrał to darcie mordy, że mu strój ubrudzisz/zepsujesz itp. Ogólnie ludzie nie są zbyt przyjaźnie nastawieni, chociaż zdarzają się wyjątki...

Ogólnie nie wybieram się na żaden, chyba, że byłby blisko mnie i z kimś ^.^

graphic.png

Opublikowano

W sumie chciałabym pójść. To mogłoby być całkiem ciekawe doświadczenie. Wiadomo - jednym przypadnie do gustu, a innym nie. :p Aczkolwiek nigdy nie pojawiłabym się na amatorskim zlocie fanów anime, bo to zazwyczaj kończy się na wyjściu do pubu, piciu piwa i gadaniu o dupie marynie. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...