Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bossy i inne

pablo32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktos moze:

1 jakie bossy sie nadaja do bicia na poli na 70 lvlu ? co na nie dziala zeby zwiekszyc moje dmg i jakie absy dzialaja zeby bossy mniej bily

2 czy oplaca sie bic metki 90 w red lesie na poli ?

3 lepiej bic jelonkiem+9 sr25 czy olbrzymi luk zoltego smoka (65lv) +9

zapomnialem dodac ze gram na pl i mam 12,5k pz

Opublikowano

1. Na poli? Każde, od 9og do ripa.

2. Czy ja wiem, w sumie nie jest to głupi pomysł jeżeli ogarniasz w red lesie, bo po co tracić marmur skoro się padnie od paru driad.

3. Olbrzymim.

Opublikowano

1. Tak jak up kazde, żebyś szybciej bił to  eq z krytem a abs to blok

2.Moim zdaniem nie opłaca się bo dużo ludzi teraz je bije i ciężko znaleźć a drop też nie za dobry

3.Przetestuj którą więcej bijesz ale chyba olbrzymi

Opublikowano

mam jeszcze kilka pytan :)

moze lepiej wbic ten 75 i kupic kruka z duzymi sr ? gorszy bd drop na 75 ? czy taki sam z bossow jak na 70 ?

Opublikowano

1. Na poli bije się takie bossy, których normalnie nie uklepiesz. Żeby zwiększyć dmg proponuję: dobra broń ze średnimi, itemy z siłą, wartość ataku w zbroi...

2. Jest to dobre wyjście pod warunkiem, że sobie poradzisz z respem i jako tako sprawnie pójdzie Ci ubijanie metka.

3. Łuk na 65 ma większe dmg chyba, póki nie skołujesz jelonka śr. 40+ to bij właśnie nim.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Drop będzie taki sam lub bardzo zbliżony.

A zawsze lepiej mieć lepszy dmg.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Kup jelonka sr 40+ +0-9 dużo nie kosztuje chyba ze tak,ale raczej 75lv i metki na 7 pietrze

Kolego on ma iść ninją na dt, na metki mordu.. Powodzenia.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...