Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet Aero2! Dyskusja/Pomocy !

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

512 kb/s to maksymalna prędkość pobierania danych

nie  ma cudów może lagować /

Ale jest darmowy, więc wodotrysków to ty się nie spodziewaj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak byłem u Babci to miałem Download ok. 0,7 i działało OK. Grałem + Gadałem na Skype!

Opublikowano

512 kb/s to maksymalna prędkość pobierania danych

nie  ma cudów może lagować /

Ja mam identyczny i płacę 70zł za miesiąc. ;_; W żadnych grach mi nie laguje, więc nie wiem skąd to stwierdzenie...

Opublikowano

Ja mam identyczny i płacę 70zł za miesiąc. ;_; W żadnych grach mi nie laguje, więc nie wiem skąd to stwierdzenie...

to coś przepłacasz , ja płacę około 50 zł za internet do 10 mb ale i tak idzie 1 mb złodziejstwo orange . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Ping ~ 100-200

pobieranie max ~ 50kB/s

wysyłanie ~ 30kB/s

(pomiary zrobione przez aplikację speed test na moim telefonie)

Internet najczęsciej używany w telefonach z dual sim.

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Jak na darmowy internet to jest dużo.

Neostrada 512 kosztuje 30zł...

Mieć internet za free a nie mieć wcale to jest różnica nie? 

Max 512 ale zazwyczaj chodzi wolniej zresztą to zależy od zasięgu iitp.

Możesz mieć równie dobrze 6kb/s

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

to coś przepłacasz , ja płacę około 50 zł za internet do 10 mb ale i tak idzie 1 mb złodziejstwo orange . 

Mieszkam na wsi. Najtańszy pakiet kosztuję 39zł - 1 mb natomiast najdroższy 99zł - 8 mb

Opublikowano

Sciaganie na raty to nie problem

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Lagi mogą wystąpić w niektórych miejscach.

... Ale może to być, ten internet.

Ale - jak mówię - będą wyskakiwać lagi w niektórych miejscach, zagłębionych, np. budynkami (miasta, rzeczy w danej grze).

bez gif

Opublikowano

Mieszkam koło bolca (bolesławiec)

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

To jest radiówka, jak chcesz używać tego do kompa to polecam kupić antenkę bo wątpię żebyś miał dobry zasięg w domu.

Opublikowano

Możesz sobie wziąśc to , ale to na własny koszt kupujesz modem.

I ten internet resetuje się co 1 H z tego co wiem.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Koszt bez modemu to 25zł (20 dla nich, a 5 na list polecony, no chyba że mieszka się w Warszawie, to można samemu odebrać)

Plusy tego że jest darmowy, minusy to rozłączanie co godzinę, a co za tym idzie? Zmienia się także IP, to dla niektórych może być plusem :P

Grać się nie da, lecz kiedyś w nocy włączyłem sobie csa na tym internecie, ping miałem ok. 80, jakoś było :D

Większe pliki można ściągać przez torrenty, ale z prędkością 50kb/s sobie trochę poczekamy :D

Strony typu facebook, czy mpcforum da się normalnie przeglądać, przy uruchomionym gg itp.

Filmiki na YT, odpadają, nawet na 240p buforowanie nie wyrabia.

Aby połączyć się z internetem musimy ręcznie skonfigurować ustawienia, często ludzie piszą, że nie działa to w ich rejonie, a po prostu nie zrobili konfiguracji. Działa on prawie w całej Polsce, generalnie tam gdzie mamy zasięg sieci Plus, także będzie działać Aero, ponieważ działają na tych samych "falach"

Ogólnie jestem zadowolony.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...