Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xbox i pendrive

MoCnY158

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam xboxa i do xboxa podłączyłem pendrive 16gb i gram sobie w gta5, ale jak odłącze pendrive i dam do kompa, i prześle tam pliki. To czy znowu po podłączeniu do xboxa będzie dzialały savy i wgl?

Opublikowano

Jak podłączysz pendrive do xboxa, to on go skonfiguruje dla siebie. Komputer nie bedzie widział plików na pendrivie i żeby spowrotem pendrive działał na komputerze to musisz go sformatować, czyli usunac zapisy gry. 

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Normalnie pendrive będzie działał w komputerze :)

Tylko jak przeznaczysz jego całą pamięć na xboxa, to po prostu nie będziesz miał na nim miejsca.

Jak będziesz chciał zobaczyć pliki z konsoli w komputerze to włącz pokazywanie ukrytych folderów

Opublikowano

No nie mogę, że nawet moderator wprowadza w błąd. By zobaczyć pliki z xboxa na pendriv`ie trzeba mieć do tego program, bo w ukrytym folderze są zakodowane. Jeden z takich programów to "Horizon".

Odpowiedź na pytanie czy zapisy zostaną może być różna ponieważ musisz wraz z grą skopiować wszystkie profile graczy, którzy w nią grali, inaczej zapisy zostaną automatycznie usunięte przez konsole.

Opublikowano

No nie mogę, że nawet moderator wprowadza w błąd. By zobaczyć pliki z xboxa na pendriv`ie trzeba mieć do tego program, bo w ukrytym folderze są zakodowane. Jeden z takich programów to "Horizon".

Odpowiedź na pytanie czy zapisy zostaną może być różna ponieważ musisz wraz z grą skopiować wszystkie profile graczy, którzy w nią grali, inaczej zapisy zostaną automatycznie usunięte przez konsole.

To, że są zakodowane to chyba oczywiste, lol.

Ale wcześniej pisali, że komputer w ogóle nie będze wykrywał pendrive, co jest nie prawdą, dlatego w ten sposób to sprecyzowałem.

A pliki w ukrytym folderze zobaczysz normalnie, on nie pisał, że będzie chciał je modyfikować, tylko po prostu. 

W dodatku może normalnie koszytać z pendrive..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...