Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook Status Bot v1.0.0 Beta by Semis

Semis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Facebook Status Bot v1.0.0 Beta

Program służący do szybkiego zmieniania statusu na portalu społecznościowym www.facebook.com

Program pobiera zdj profilowe i umieszcza je jako obrazek w programie

Program jest zawsze na wierzchu co pozwala na zmianę statusu w każdej chwili. Nie zależnie, czy jesteś na fb czy na poczcie lub na kwejku etc zawsze możesz kliknąć w magiczny ołóweczek i zmienić swój status!

Filmik zaprezentowany przeze mnie przedstawia autentyczość programu.

FILM:

SS:

umnp.png

dvb4.png

u8rp.png

download:

skan : 

Podobało się ?! Zostaw LIKE i zasubskrybuj mnie ! Zmotywuje mnie to do dalszych działań !
Opublikowano

Fajnie ale nie używałbym żadnej zewnętrznej aplikacji do fejsa oprócz tych od developerów. Przyczyna chyba wiadoma. :)

Opublikowano

szczerze mówiąc zrobiłem to po to własnie, bo jak chciałem coś zrobić/zapytać o coś na fb to musiałem otwierać zaś nową karte etc a tak mam to na wierzchu, wszystko mi pasi klikam jeden guzik wpisuje co chce i juz jest na fb

Opublikowano

Aplikacja nie najgorzej wygląda, czasem może się przydać leniom, ale ja jestem tego zdania co Matzar.

Sam nie użyłbym jej na swoim koncie FB ze względów bezpieczeństwa. Myśl nad nowymi projektami. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...