Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Nicku

MrGresQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiedziałem gdzie napisac wiec 

chciałem sie zapytac czy istnieje jakakolwiec możliwośc zmiany nicku na tym forum  ponieważ niechciałbym juz zakladac nowego konta a mam problem z tym nickiem 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Idiotyzm. Powinno być ogólno dostępne.

Głupia ocena - gdzie tak masz?

jak już pisali wyżej, musisz zostać nagrodzony ; konkurs/okazja/święta

gold member = 1 zmiana, black member = 3 zmiany.

Ew. mógłbyś zmienić nick, gdyby łamał regulamin

Opublikowano

No i jak dla mnie to glupie powinno byc ogolno dostepne.

Ale to nie jest żaden argument. 

Wiesz co by się działo, gdyby każdy sobie ciągle zmieniał nick? 

Opublikowano

Napisz do jakiegoś z zielonych, że chcesz zmienić nick i podaj dobre uzasadnienie. Admini też ludzie, wierzę, że Ci zmienią.

Opublikowano

To co @Kaltha

===

Zmienianie nicków powinno być dostępne, tylko, że tak: Wysyłasz PW do Admina lub GM'a, a on ci zmienia nick.

Admin Cienia
Opublikowano

Napisz do jakiegoś z zielonych, że chcesz zmienić nick i podaj dobre uzasadnienie. Admini też ludzie, wierzę, że Ci zmienią.

Raczej nie zmienią, ponieważ admini także muszą trzymać się zasad, które w przypadku zmiany nicku są ogólnie znane.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Raczej nie zmienią, ponieważ admini także muszą trzymać się zasad, które w przypadku zmiany nicku są ogólnie znane.

I tak w wielu przypadkach się tego nie trzymają, wystarczy popatrzeć na historię niektórych osób.

Opublikowano

@Wredny to samo ;C

Hmm? Raz chciałem zmienić nick, z NoobKillerPL na Anonymous, o resztę się nie prosiłem więc reklamacje do @Lord Makin.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Głupia ocena - gdzie tak masz?

jak już pisali wyżej, musisz zostać nagrodzony ; konkurs/okazja/święta

gold member = 1 zmiana, black member = 3 zmiany.

Ew. mógłbyś zmienić nick, gdyby łamał regulamin

Teraz black member ma 2 zmiany.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wystarczyłoby ustalić jedną zmianę na np. 3 miesiące. Do tego w profilu widniałaby historia poprzednich nicków. Widziałam już gdzieś taki system, bardzo dobry pomysł. 

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Jasne, że ograniczenia dotyczące zmiany nick'u są rozsądne. Musi panować jakiś ład wokół tych nicków. W ciągu jednego dnia nagle nie ogarniałbym kto jest kim. Jedynie mogę kwestionować dostępność nagród pozwalających na takową zmianę. Ostatnio właściwie w ogóle nie ma konkursów więc gdzie mogę wygrać taką nagrodę? :/

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przy takiej rotacji użytkowników, pół roku na zmianę nicku byłoby całkiem znośne. Ewentualnie taki proces mógłby być poddany akceptacji przez moderatora. Tym bardziej system wyłoni osoby, które chcą uciec od kary.

76561198038425183.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...