Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim się zepsuł.

demix07043

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki mały problem z skyrim po intrze bethsada pojawia się ikonka skyrima i wywala mnie na pulpit.

Wszelkie zmiany ustawień audio nie pomagały.

Opublikowano

na czym odtwarzasz? i w jakiej rozdzielczości? bo tez tak mialem jak podlonczylem lapka pod inny tv,monitor to gra też przestawala działać.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Ja również tak miałem są dwa sposoby:

1. Zreinstalować grę, nie włączać jej za pomocą launchera, wejść w folder moje dokumenty, My Games oraz wejść w folder Skyrim i w jednym z plików zmienić manualnie rozdzielczość na jakiej nam zależy potem wejść w folder gdzie zainstalowana jest gra i uruchomić za pomocą Skyrim.exe o ile się nie mylę ( poporostu uruchomić grę nie za pomocą Launchera).

2. Znacznie prostszy zaktualizowanie gry do najnowszego patcha lub do 1.7...coś wtedy problem powinien zniknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...