Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postać dla nowego gracza TBC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcialbym zagrac sobie na serwerze HG. Moglbym ktos mi powiedziec jaka jest postac najlatwiejsza dla nowego gracza, zebym poradzil sobie solo w q?

Opublikowano

Nie oferuj mu paladyna bo to klasa hybryda jest.

Paladyn może robić za DPS w retribution, tanka w Protection lub heala w holy.

Ja proponuje Shamana, Warriora, Maga lub Locka.

Shaman bo ma tylko dwie specki czyli DPS i Heal.

Warrior tak samo jak shaman, tyle że tank i DPS.

A mag i lock są stricte full DPS.

Opublikowano

ThruDju pytał się o najłatwiejszą klasę na początek, a nie o to jaką rolę jaka klasa  może wykonywać . A co do tematu to ja bym brał na początek palka.  Sam nim zaczynałem jako zielony w te klocki na HG.

Opublikowano

Przecież jak klasa jest hybrydą to dobrze bo może jeszcze autor nie wie jaką rolę w teamie obejmie... 

@ThruDju napisałeś : "zebym poradzil sobie solo w q". Raczej każdą klasę dasz radę wylevelować solo :P Ja mogę Ci polecić huntera, dlaczego ?: bo ma peta- przydatny podczas lvlwoania, on trzyma moba, a Ty go tylko bijesz, jest to klasa dystansowa- tu zależy co lubisz, no i moim zdaniem jest to dosyć dobra i ciekawa klasa :P Czy jest ona trudna to nie będę się wypowiadał bo nie grałem na tbc nim. Wybierz taką klasę która Ci się podoba bo wszystko da się jakoś ogarnąć :) Napisz może czy chcesz być healem,dps czy tankiem ? Tak czy inaczej jakiej klasy byś nie wybrał to i tak musisz ją ogarnąć, musisz wiedzieć co robi każdy spell i w ogóle... dla jednego warek prosty, a dla drugiego hunter.

Wszyscy na początek polecają palka, nwm czemu no ale niech będzie mi się tam on nie podoba.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Bardzo dziękuję wam, ale przerzucilem sie na WoTLKa, mam nadzieje, ze tak czy inaczej Pallek będzie odpowiedni na start, nieważne na jakim dodatku, bo przyjemnie mi się zaczyna Pallem ;) Dziękuję wszystkim którzy odpowiedzieli. A co do mojej roli, to dla mnie to nie jest jakoś szczególnie ważne. Odpowiada mi każda ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...