Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrałbyś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy forumowicze. Przejdę do sedna. Czy zagralibyście na serwerze HardCore? Porównując ten serwer do innych HadrCore'ów to możnaby serwer, nad którym pracuję nazwać SuperProHardCore. Padasz - masz bana na 1/2/3 dni. Natomiast jeżeli chodzi o drop i szanse przeżycia wraz z ilością mobów no to kurde ten serwer będzie zaczepiście trudny :) Myślę, że prawdziwego hardcore w Polsce jeszcze nie ma. Oczywiście reklama będzie - współzałożyciel całej serwerowni ma 100k+ widzów. Co wy na to? Oczywiście jeszcze raz mówię - będzie baaardzo trudny i to dopiero będzie hardcore :P Vip będzie mieć większy drop oraz czegoś więcej (to te najważniejsze rzeczy). Myślę, że serwer wypali, ponieważ włożyłem w niego (nie tylko ja) wiele czasu oraz serca. Posiadałem już serwer w pewnej serwerowni - także reklama u youtubera i było 250/250 slotów :P Odszedłem ze względu na założyciela i teraz sam tworzę serwerownię. Najważniejsze to, że zależy nam na tym, pracujemy ciężko i mamy nadzieję, że to wypali. Co wy o tym sądzicie? powtarzam - będzie to MegaHardCore :P A i bym zapomniał - lagów być nie powinno, ponieważ na ramie nie będziemy oszczędzać i procesor także dobry. Tak więc ponad 100MB na gracza by było. Po prostu zależy nam na wygodzie i jakości oraz przyjemności z grania na serwerze bez opóźnień :)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...