Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flame - jak długi max ban?

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Jak długi może być maksymalnie ban za flame?
Dostałem już 7 dni, staram się nie flame'ić, 99% "polaczków" ignoruję, ale jestem taki, że ostatnie słowo musi należeć do mnie(przynajmniej te widziane przeze mnie) i rzucam tekst, po czym ignoruję chwasta;d

Można dostać perma za flame? Bo nie chciałbym stracić konta, za dużo $ poszło:D
Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

czy można dostać perma za flame... te screeny powinny cie przekonać

http://screenshooter.net/4498010/wurrqio
http://screenshooter.net/4498010/jrrlxpx

jeżeli dostałeś już bana na 7 dni to teraz będzie ban na miesiąc i perm dlatego polecam insta ignore all 

albo sprzedaj konto ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Jak już dostałeś na 7 dni, to potem miesiąc i perm. :P

Ehhh...

Dostajesz 4 bany za flame, i potem każdy następny może być permem bez ostrzeżenia.

Opublikowano

Ja bym tym flamerom zasranym to bany na tydzień dawał od razu, a później perm i chuj. Jak się zachować nie umiesz to po co w grę zespołową grać? W sapera popykaj.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

to dlaczego gracie z dziećmi? nie ogarniam tego. ja bostując konta w silverze nie przegrywałem żadnej gry. były afki, były trolle, flejmery, dzieci, gimbusy, a carrowałem wszystko. jak jesteś za słaby by wyjść na wyższą ligę (na diamentach też zdarzają się jakieś gimbusy itp) to jedynym wyjściem jest wyciszenie wszystkich. w twojej lidze pewnie roi się od takich kidów, pewnie sam też taki jesteś skoro flejmujesz wszystkich, taki typowy polaczek, który psuje reputację wszystkich polaków, ale nie ważne, może najwyższy czas na zmianę? dlaczego nie możesz być po prostu uprzejmy? ja bostujac konta nikogo nie wyzywałem, nawet jak mnie flejmowali o byle gówno, o ks czy cokolwiek, ale po co im fragi jak ja to wszystko carrowałem taki kha'zixem staty 30/2 4v5. jak jesteś nerwowym człowiekiem to najlepiej nie graj w lola. zajmij się hodowlą jedwabników czy coś, jeśli skończysz gimnazjum ofc. w sumie na tym forum roi się od gimbusów i unskilli. ci z diamentu to pewnie wbili się tam za pomocą BoL'a. tak więc rada na przyszłość: albo się kurwa ogarniesz i przestaniesz flejmować, albo skończ z lolem, bo psujesz w ten sposób reputacje każdemu innemu polakowi. pozdrawiam

Specjalista
Opublikowano

U mojego kolegi za flame nie miał perma tylko ban do 2113 roku.

O to spoko jego prawnuki beda mogli grac na tym koncie :3
Opublikowano

to dlaczego gracie z dziećmi? nie ogarniam tego. ja bostując konta w silverze nie przegrywałem żadnej gry. były afki, były trolle, flejmery, dzieci, gimbusy, a carrowałem wszystko. jak jesteś za słaby by wyjść na wyższą ligę (na diamentach też zdarzają się jakieś gimbusy itp) to jedynym wyjściem jest wyciszenie wszystkich. w twojej lidze pewnie roi się od takich kidów, pewnie sam też taki jesteś skoro flejmujesz wszystkich, taki typowy polaczek, który psuje reputację wszystkich polaków, ale nie ważne, może najwyższy czas na zmianę? dlaczego nie możesz być po prostu uprzejmy? ja bostujac konta nikogo nie wyzywałem, nawet jak mnie flejmowali o byle gówno, o ks czy cokolwiek, ale po co im fragi jak ja to wszystko carrowałem taki kha'zixem staty 30/2 4v5. jak jesteś nerwowym człowiekiem to najlepiej nie graj w lola. zajmij się hodowlą jedwabników czy coś, jeśli skończysz gimnazjum ofc. w sumie na tym forum roi się od gimbusów i unskilli. ci z diamentu to pewnie wbili się tam za pomocą BoL'a. tak więc rada na przyszłość: albo się kurwa ogarniesz i przestaniesz flejmować, albo skończ z lolem, bo psujesz w ten sposób reputacje każdemu innemu polakowi. pozdrawiam

A ja mam do ciebie jedną radę: Wyjdź z domu i przestań płakać, bo się spinasz, jakbyś przez flame nie mógł z brązu V wyjść:) Jeśli chcesz spamić to idź do działu offtopic:)

Co do tematu to wyczerpany, bo odpowiedzi otrzymałem, proszę o nagrodzenie spamerów warnami.

Pozdrawiam:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...