Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

klawiatura nie dziala help fast pls

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem, 5 wirusow usunelem je poprzez combofix niestety cos sie zepsulo i klawa nie dziala (kontrolki sie nie swieca) ale gdy dopiero wlaczam kompa swieca sie i pozniej jak juz mam pisac passy do konta na kompie off sa i juz po zalogowaniu tez, a chce sobie w lola pograc ale na klawie z akcesorii co sie klika myszka, nie pogram sobie, dodam ze obie klawy (bo mam 2) w panel sterowania sa z bledem o kod 37 a jak chce sterowniki aktualizowac to pisze ze sa najnowsze i najlepsze, prosze o szybko pomoc bo poki co moge tylko ogladac filmy a weekend jest. nie da sie pisac,ani uzywac klawy teraz sie mecze klawa ekranowa ps; te 5 wirusow byly trojanami

Opublikowano

Wydatek 5zł to duży wydatek wiem, ale wiesz pro gaming from carrefour kosztuje.

Kup sobie w media za 19.99zł i tyle.

Btw. czy tylko ja ledwo co zrozumiałem o co chodzi?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ja też miałem taki problem trzeba wciskać na starcie num lock lub caps wtedy klawiatura będzie aktywna. U mnie zadziałało :P

Opublikowano

ludzie czaicie ze klawy sa dobre, tylko jak usuwal combofix trojany to cos musial tez usunac z systemu co jest zwiazane z klawiatura, bo po 1 jedna klawa jest nowa, raz uzywana i dzialala, druga jest stara ale tez dziala, klawy dzialaja do momentu kiedy musze wpisac haslo do pulpitu, wtedy kontrolki gasna i sie ich nie da wlaczyc np prZez caps czy num locka, klawy nie dzialaja od momentu kiedy combofix usunal trojany i zresetowal kompa. wiec nie piszcie 'kup nowa klawe...'' to blad jakis z systemem o kod 37.

Opublikowano

tak mam w7 a mozesz wyslac nick skype na pw i bys pomogl? jak cos mam 15 lat wiec glos nie piszczy.

aby moc uzywac narzedzia sfc , musisz byc administratorem  z uruchomiona sesja konsoli.

to mi wyszlo po wpisaniu tego.

ps na tym pulpicie jestem admem drugim jakbym, bo na 1 nie wejde bo mam all pliki w ikonkach lola i otwiera sie wtedy lol ale to jest stary problem. (jednak pamietam ze na 1 admie cmd dziala, wiec sprobowac tam wpisac?)

Opublikowano

Pomoge Ci . jest takie wejście z tyłu i tam sie wkłada ta wtyczke ? od klawiatury .....

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

wiesz co up te wejscie sie chyba nazywa USB i jakas kazde z trzech probowalem, i chyba pisze ze kontrolki gasna potem, do tego jakis mily czlowiek mi pomaga co sie na tym zna i trzeba skrypty wiec  bez ironii typu 'kup klawe za 5 zl' czy 'wloz wtyczke z tylu'

Opublikowano

"Kup klawiature" itd itp... ludzie nie mają życia i Cie cisną ... Pozdrowienia... A możesz jakoś spróbować podłączyć klawiature do innego portu USB ? Lub sprawdzić u kolegi czy działa. ? : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...