Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Naruto] [SPOILERY] Chapter 663

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No przyznam , ze tak ciekawy w tej mandze nie byłem juz od mega dawna.

Jak myslicie , jak to sie wszystlko potoczy , ta cala akcja z Sakura , i co z Kurama , ( ta czescia co byla w naruto)

ogolnie duzo pytan , ze az ciarki ida , a wy jak sadzicie.?

Opublikowano

Chciałbym aby zginął sasuke i naruto. Lubie takie zwroty akcji i na pewno bym był zaskoczony. Oczywiście naruto przeżyje i zabije jeszcze madare..

; )

Opublikowano

Chciałbym aby zginął sasuke i naruto. Lubie takie zwroty akcji i na pewno bym był zaskoczony. Oczywiście naruto przeżyje i zabije jeszcze madare..

Uzumaki nie może zginąć bo to co za "Naruto" bez Naruto. xD

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja odrazu przewidziałem jak to się potoczy, oczywiście kolega mi pozniej potwierdzil to bo czytał mange.

Spoiler

Sasuke pomoże Naruto walczyć z madarą

Uwielbiam takie zwroty. Dobry,zły,dobry

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja odrazu przewidziałem jak to się potoczy, oczywiście kolega mi pozniej potwierdzil to bo czytał mange.

Spoiler

Tego akurat chyba każdy oglądający się spodziewał.

N + N:S niestety nie obfituje w jakieś zaskakujące momenty i nieprzewidywalne zwroty akcji.

Z góry wiadomo, że jak jest źle to zaraz Naruto dostanie powerupa lub wygra mocą przyjaźni. xD

Mimo to przeznaczyłem na jego oglądanie już tyle czasu, że żal jest skończyć i pociągnę je do końca.

Zwłaszcza, że aż takie złe ono nie jest. Przewinęło się parę fajnych postaci np. Deidara, Jiraiya etc.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Spoiler

Ja od serca powiem że mając aktualnie głęboko ... na to anime i tak wiem jak to się wszystko potoczy bo aktualny poziom fabuły i przewidywalności tego anime jest już na takim poziomie że bez jego oglądania można wszystko wydedukować. Żadne zaskoczenie takie zwroty sam bym lepszą fabułę wymyślił.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Tego akurat chyba każdy oglądający się spodziewał.

N + N:S niestety nie obfituje w jakieś zaskakujące momenty i nieprzewidywalne zwroty akcji.

Z góry wiadomo, że jak jest źle to zaraz Naruto dostanie powerupa lub wygra mocą przyjaźni. xD

Mimo to przeznaczyłem na jego oglądanie już tyle czasu, że żal jest skończyć i pociągnę je do końca.

Zwłaszcza, że aż takie złe ono nie jest. Przewinęło się parę fajnych postaci np. Deidara, Jiraiya etc.

TOMODACHI NO CHIKARA!

Wie ktoś, na którym chapterze stoi teraz animu? Bo bym sobie obejrzał, ale fillery powodują awersję.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

TOMODACHI NO CHIKARA!

Wie ktoś, na którym chapterze stoi teraz animu? Bo bym sobie obejrzał, ale fillery powodują awersję.

To całe anime powoduje awersję xDDD

//Vasto, pls

NJxbd4x.png

Opublikowano

Spoiler

Tyle osób wie co się wydarzy mimo tego dalej ludzi większość to ogląda dalej 

Zabicie Sasuke to dobry pomysł, później Naruto zabija głównego złego i koniec. Wszyscy Ucicha giną prawdopodobnie, więc nie będzie dalej co tego ciągnąć. Streszczenie całej mangi.

; )

Opublikowano

Tyle osób wie co się wydarzy mimo tego dalej ludzi większość to ogląda dalej 

Zabicie Sasuke to dobry pomysł, później Naruto zabija głównego złego i koniec. Wszyscy Ucicha giną prawdopodobnie, więc nie będzie dalej co tego ciągnąć. Streszczenie całej mangi.

Jeśli myślisz, że Sasuke zginie to wyprowadzę cię z błędu.

Przejrzyj chapter 633 na mangafox.me i na końcu masz dyskusję facebookową, oczywiście po angielsku.

Chyba nie muszę tłumaczyć, że kilka komentarzy szczególnie ładnie opisuje obecną sytuację nasruto i tego co się wydarzy w następnym chapterze i nie, sasuke nie zginie bo bez niego nasruto podciąłby sobie żyły. Dobrym przykładem na to są pocałunki Sasuke x Nasruto, było ich więcej niż kiedykolwiek z którąś z dziewczyn.. (wliczając usta-usta Sakury)

417711489342956987022.png

Opublikowano

będzie happy end :D

naruto - hokage + może odpuści sakurę i wyjdzie za hinatę bądź wątek miłosny zakończy się na tym że każdy za każdym ugania ...

sasuke wróci do wiochy

a wogóle to ch** wie :D

naruto nie wiem nie jara mnie już tak jak kiedyś dla mnie to zrobił się gniot trochę ^^

ocena na dziś 6/10 a dawałem 10/10

długą serię łatwo zjebać heheszki

mam juz zaległość z 30 odcinków i coś mnie nie ciągnie do oglądania

rmoiyq.png

Opublikowano

Jeśli myślisz, że Sasuke zginie to wyprowadzę cię z błędu.

Przejrzyj chapter 633 na mangafox.me i na końcu masz dyskusję facebookową, oczywiście po angielsku.

Chyba nie muszę tłumaczyć, że kilka komentarzy szczególnie ładnie opisuje obecną sytuację nasruto i tego co się wydarzy w następnym chapterze i nie, sasuke nie zginie bo bez niego nasruto podciąłby sobie żyły. Dobrym przykładem na to są pocałunki Sasuke x Nasruto, było ich więcej niż kiedykolwiek z którąś z dziewczyn.. (wliczając usta-usta Sakury)

Podałem akurat przykład wersji, która ma mniejsze prawdopodobieństwo wydarzenia ale bardziej by mnie interesowała. Ja tutaj nic nie stwierdzam, wiadomo jak to się skończy..

; )

Opublikowano

Podałem akurat przykład wersji, która ma mniejsze prawdopodobieństwo wydarzenia ale bardziej by mnie interesowała. Ja tutaj nic nie stwierdzam, wiadomo jak to się skończy..

No niestety, hajs się musi zgadzać.. Nawet kosztem całej produkcji.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ale nie chodzi mi , a nawet nie pytałem o to , kto jakie ma spekulacje i jak to ie jest on doinformowny o zakonczeniu.

mowilem o chapterze 663 i o kolejnych kilku , ktore naprawde dosc mocno "daja kopa " serii.

Chocby cien obok sasuke , co stanie sie z kurama i naruto, a takze jaki powerup bedzie po tym jak cos juz sie stanie ze kurama wroci do naruciaka.

P.S tez juz mnie nie jara seria , ale ogladam  jak i czytam od prawie samego poczatku , tak samo jak bleacha.

i sa to jedyne serie , ktore teraz sledze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...