Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program fifa14.exe przestał działać.

mikoz498

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, otóż mam pewien problem. Gdy grałem rano w FUT to wszystko dobrze działało, lecz jak jakąś godz. temu próbowałem to wyskakuje cały czas "Program fifa14.exe przestał działać". O co chodzi? Przecież nic nie pobierałem przez ten czas. Próbowałem re-install z płyty, pobranie z origin, uruchamianie z padem i bez (Orginalny pad od X360 więc nie powinno być problemów). Znalazłem też na internecie parę solucji, lecz żadna nie podziałała ;c

Wie ktoś jak to naprawić? Z góry dziękuje.

Opublikowano

Moje dokumenty - FIFA14 - otwórz za pomocą notatnika fifasetup - usuń całą zawartość  i wklej:

ASPECTRATIO = 1.778
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 0
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 4
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = Twoja maksymalna wysokość ekranu w pixelach
RESOLUTIONWIDTH = Twoja maksymalna szerokość ekranu w pixelach
SCREEN_SLEEP = 0
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 0

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Miałem podobnie, czyli obraz z Messim i gra od razu się wyłącza, prawdopodobnie jest to spowodowane uszkodzeniem pilku znajdującym się w chmurze.

Oto co trzeba zrobić:

Wchodzisz w moje dokumenty i usuwasz lub przenosisz folder FIFA14 np. na pulpit, byle nie było go w moich dokumentach i gra stworzy nowe pliki zapisu. Włącz gre i sprawdź czy działa.

Jeżeli to co wyżej napisałem nie działa, wyłącz przechowywanie plików zapisu w chmurze i ponownie zrób to co wyżej na napisałem, czyli przenosisz gdzieś folder FIFA14 z dokumentów.

Musisz się liczyć z tym, że stracisz zapisy kariery i turniejów offline, ale FUT pozostaje taki jak był wczesniej.

Powinno pomóc jeżeli masz to co ja miałem.

PrezesAdiN.png

Opublikowano

Origin - FIFA 14 - napraw grę.

To było 1 co próbowałem ;)

Miałem podobnie, czyli obraz z Messim i gra od razu się wyłącza, prawdopodobnie jest to spowodowane uszkodzeniem pilku znajdującym się w chmurze.

Oto co trzeba zrobić:

Wchodzisz w moje dokumenty i usuwasz lub przenosisz folder FIFA14 np. na pulpit, byle nie było go w moich dokumentach i gra stworzy nowe pliki zapisu. Włącz gre i sprawdź czy działa.

Jeżeli to co wyżej napisałem nie działa, wyłącz przechowywanie plików zapisu w chmurze i ponownie zrób to co wyżej na napisałem, czyli przenosisz gdzieś folder FIFA14 z dokumentów.

Musisz się liczyć z tym, że stracisz zapisy kariery i turniejów offline, ale FUT pozostaje taki jak był wczesniej.

Powinno pomóc jeżeli masz to co ja miałem.

Wielkie dzięki! :D Działa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...