Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Istnieje taka aplikacja ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, szukam aplikacji na androida, która pozwoli mi na zapisanie transferu internetowego z domu w telefonie, do szkoły. Czyli tak, Nie mam neta w fonie, a chciałbym sobie np 20mb zapisać w fonie, by mieć do szkoły, wifi transfer, czy jest coś takiego? Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego :D haha a smoki w tej bajce były ? :D Nie istnieje oraz na 1000% nigdy takie coś nie powstanie 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

kies to chyba synchronizacja a co do @topic to sorry ale ja nie mam szklanej kuli :) ale jest to nie możliwe ! jest to wyssane za przeproszeniem z palca ! :) nie wiem o czym teraz ludzie myślą trochę powagi :) jesli chciales zrobic trolling to ci sie nie udalo :) 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Chodzi Ci o to żeby mieć dostęp do internetu gdy jesteś w szkole? Niestety nie zapiszesz transferu ale możesz sobie np. kupić transfer u swojego operatora.

Opublikowano

Odpowiedź Franke mi się podobała, powiedziała/ał xD, ze nie ma czekoś takiego, i zaproponowała kupić transfer od operatora, a wy krytyka... ;D Okej, do zamknięcia, kurde. ;/ ;D

Opublikowano

Kies to synchronizacja plików pomiędzy komputerem a telefonem. Służy również to aktualizowania oprogramowiania telefonów. Sam Kies jest tylko na Samsungi.

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

pytanie sensowne ale odpowiedzi bezsensowne

tak są programy do tego typu zapisów internetu , internet akceleratory zwane inaczej przeglądarkami offline, sam używam do wczytywania artykułów które sobie potem czytam na lapku czy tablecie w podróżny bez dostępu do netu

można w nich ściągnąć całą witrynę z odnośnikami określając sobie jak "głęboko" ma ściągać i co ma ściągać , np zapis całego podforum forum z postami powiedzmy nie głębiej niż 3 linki :)

Teleport Pro , Web Cloner , Offline Comander itd

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...