-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Micek16
Micek16
Witam! Dziś rano gdy odpaliłem kompa - zaczął on strasznie lagować- wszystko jest opuźnione jak puplit i net. Sprawdziłem Procsoer CPU- jakie było wykorzystanie- przy włączonym internecie było ponad 65%, a później między 30/35/40%. W "odinstaluj program" - zobaczyłem, że mam ponad cztery nowe programy- których NIE instalowałem! Po sprawdzeniu nazw w google danych programów- okazało się, że są to bardzo groźne wirusy. Strona tytułowa w przeglądarce zmieniła się na awesome- próbowałem różnych sposób, ale nic! Wirusy odinstalowałem ale nadal mam awesome- zmieniałem to w róznych opcjach, ale nadal nic! I nadal procesor CPU: 30%- przy przeglądarce! Pisze co wielkimi lagami i opuźnieniami! Zrobiłem masę błędów, ale to nei ważne! Pomóżcie mi- bo nie mogę znaleź odpowiedzi na moje durne pytanie! Pomóżcie mi przywrócić kompa- wszelkie odpowiedzi będą jak najszybciej jak umiem odpowiadane.
DODAM JESZCZE:
Że po resecie kompa i oczyszczeniu było normalnie, ale jak wyłączlem i włączyem znowu to samo + ta durna strona awesome! Liczę na pomoc ;P
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.