Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypomnienie stylu gry

CharliezY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hejo :)

Wróciłem do gry w P4F i chciałem popykać sniperem bo nic na nim nie miałem a dziś F kupiłem

M24+VSS+slot oraz Pakiet z SKS-em i Scaczerem

Wiem że mogłem kupić J tiger Ale chciałem mieć VSS bo lubie go bardzo oraz SKS-a

J tiger moge w marcu kupić wiec git jeśli chodzi o dodatki

Jak grać bo mi troche nie wychodzi(miejsca,sposób poruszania)

Czy przec do przodu?

P.

auto.png

®

Opublikowano

Tos dojebal :P. Lepiej było kupić sam jtiger niż ten bij silniejszego i shodredux. Źle zrobiłeś.

Opublikowano

Tos dojebal :P. Lepiej było kupić sam jtiger niż ten bij silniejszego i shodredux. Źle zrobiłeś.

Kurde napisałem wcześniej J tiger moge w marcu kupić wiec git jeśli chodzi o dodatki

Do tego czasu chce nauczyc sie tym grac co mam bo gra mi sie dobrze tylko mam problem z tym ze zbyt czesto padam bo coś zle robie...

@topic jakim cudem jest rozwiązany jak ja sie pytałem co mam robić a nie czy źle zrobiłem kupując czy dobrze...

auto.png

®

Opublikowano

Tzn tak

Upobałem sobie gre only szturmem no to Sharqi Szturm,Rush oraz Maynmar tylko 

W lesie sobie takim zestawiem z wolna nie poszaleje za bardzo only VSS

Teraz pykam na Karkandzie i Omanie czasami na SHq Rush ale czasami

Dialana nie czuje cieżko mi sie tam gra

Reszta tylko okazyjnie jak sie znudzi...

auto.png

®

Opublikowano

No to tak: Jeśli preferujesz gra agresywną, to musisz się nauczyć tzw. "Quickscope" Czyli grasz z boltówką niczym szturmowiec :D To jest trudna technika dla kogoś, kto dopiero zaczyna przygodę zwiadowcą, ale po pewnym czasie nauczysz się tego bez problemu.Po prostu musisz się przemieszczać, nie ważne gdzie - byle szybko.

Druga opcja: Gra wolna, z zabijaniem z odległości. Musisz "wyczuć" opadanie pocisku, czyli podnieś odpowiednio wysoko lunetę od snajperki. Staraj się znaleźć odpowiednie miejsce do campienia np: Dźwig na Omanie, i  co pewien czas zmieniać miejsce ukrycia. Polecam również claymore, nie raz uratuje cię od zguby :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...