Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Type 3 Chi-Nu Kai

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szajs, free exp, free frag, free dmg. Czołg tragiczny. Wolny, brak pancerza, działko jaj nie urywa. Nie polecam. Jakby był za 800 golda, to spoko, można go porównywać do T-25, ale skoro są w tej samej cenie - kupuj T-25

Opublikowano

A, racja bo teraz jest event...

Czołg jest pod każdym względem gorszy od T-25

http://tank-compare.com/pl/compare/t-25/type-3-chi-nu-kai#T1=261I189I175I318I152&T2=486I395I335I592I221

Jedyne co ma lepsze, to 15mm grubszy przód wieży i 8 peny więcej na PP... Tragiczny pojazd, bo tego czołgiem nazwać nie można. 

Połowe taniej jest też Ram II który jest o wiele lepszy od Chi Nu kaja i go możesz wziąć. Ja jednak poczekałbym na zniżkę T-25

Opublikowano

Posiadam tego japońca, zarobki są niezłe za średnią bitwę (wygraną) powyżej 1000 dmg 20k kredytów. Gra mi się nim bardzo przyjemnie głównie dzięki bardzo celnemu działku .

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

szajs, free exp, free frag, free dmg. Czołg tragiczny. Wolny, brak pancerza, działko jaj nie urywa. Nie polecam. Jakby był za 800 golda, to spoko, można go porównywać do T-25, ale skoro są w tej samej cenie - kupuj T-25

@maryn1666 Zgadzasz się z tym?

Opublikowano

Posiadam tego japońca, zarobki są niezłe za średnią bitwę (wygraną) powyżej 1000 dmg 20k kredytów. Gra mi się nim bardzo przyjemnie głównie dzięki bardzo celnemu działku .

Więcej zarabiam kv-1 :> On też ma celne działko, lepszy DPM, pancerz, no jedynie mobilność gorsza. 

Ja rozumiem, że Ty newbie, ale 1000dmg normalnym czołgiem więcej zarabiam, a kv-1 wg mnie jest przyjemniejszy. 

Opublikowano

A, racja bo teraz jest event...

Czołg jest pod każdym względem gorszy od T-25

http://tank-compare.com/pl/compare/t-25/type-3-chi-nu-kai#T1=261I189I175I318I152&T2=486I395I335I592I221

Jedyne co ma lepsze, to 15mm grubszy przód wieży i 8 peny więcej na PP... Tragiczny pojazd, bo tego czołgiem nazwać nie można. 

Połowe taniej jest też Ram II który jest o wiele lepszy od Chi Nu kaja i go możesz wziąć. Ja jednak poczekałbym na zniżkę T-25

A według tej tabelki szybciej się obraca, ma mniejsze szanse na pożar, ma lepszy zasięg widzenia i obrót wieży, jest celniejszy, i lepiej radzi sobie w bitwach. Chociaż to ostatnie pewnie dlatego że T-25 grają n00b'y co usłyszały że dobry(między innymi).

Opublikowano

A według tej tabelki szybciej się obraca, ma mniejsze szanse na pożar, ma lepszy zasięg widzenia i obrót wieży, jest celniejszy, i lepiej radzi sobie w bitwach. Chociaż to ostatnie pewnie dlatego że T-25 grają n00b'y co usłyszały że dobry(między innymi).

Szybciej się obraca, ma większy zasięg widzenia, ale jako spotter nie będziesz nim grać... Najlepiej niech autor wejdzie na serwer testowy i zobaczy przewagę T-25 nad Chi nu kaiem.

Opublikowano

@UP Nie zamierzam wchodzić na serwer testowy :P Kupie sobie ChiNuKai poczytałem, po oglądałem koledzy z klanu mówią że fajny zaryzykuje. Temat do zamknięcia chyba że chcecie podyskutować ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...