Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot telefonu do Media Expert

Solkert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. W środę zamówiłem telefon Nokia Lumia 920 w Media Expert. Dzisiaj go odebrałem i... cóż. Jest to mój pierwszy telefon z WP8, nie ogarniam go totalnie. Ponadto nie mogę się połączyć z kontem Microsoft, co za tym idzie nie mogę korzystać z marketu itd. Jakie kroki pownienem podjąć, by ubiegać się o zwrot pieniędzy, wzamian za oddanie telefonu? Jak już wspomniałem telefon był zamówiony na stronie internetowej, ale odebrany w sklepie.
P.S Dam sobie trochę czasu na oswojenie się z tym, ale brak możliwości korzystania z marketu itp czyni ten telefon praktycznie bezużytecznym.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Tak to jest jak słucha się znawców systemu Windows i kupuje się telefon z takim systemem.Choć to że nie potrafisz podstawowych rzeczy to Twoja wina

Przedmiot zakupiony online możesz zwrócić w ciągu 14 dni bez podania przyczyny.

Wycinek z regulaminu Media Expert :

1.    Zgodnie z Ustawą z 2 marca 2000 roku o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz.U. z 2000r. nr 22, poz. 271) Konsument, który zawarł umowę na odległość (w wypadku złożonego Zamówienia), może od niej odstąpić bez podania przyczyny składając stosowne oświadczenie na piśmie w terminie 14 dni od daty odebrania Towaru.

http://www.mediaexpert.pl/s,regulamin

Opublikowano

Przed odesłaniem radzę, byś zadzwonił tam i wypytał się dokładnie co i jak.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...