Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe nx w ca

SietlikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie jak dostać darmowe nx'y w combat arms bo kolega raz mnie zapytał ile mam nx a ja do niego że nic nie mam a on do mnie powiedział "ja się dziwie że ty jeszcze nie podania na forum" a ja wgl nwm o co mu chodziło mam nadzieje że ktoś mi wytłumaczy krok po kroku jak to zrobić.

Opublikowano

Nie ma nic za darmo, jedynie ankiety na TokenAds, mało opłacalne i mało działające.

Opublikowano

Kupujesz starter chyba że już masz jakiś nieużywany, polecam Heyah. Wpisujesz nr telefonu w ankiecie, potem kod który otrzymasz na fon, a nx'y powinny dojść, chociaż te 1k ;)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/745466-tut-darmowe-zarabiane-nexon-cash/

Nie tylko ankiety, są reklamy różnego rodzaju, ankiety, mini-gierki, najczęściej jednak występuje procedura podania numeru telefonu i wprowadzenia PIN, lecz subskrypcja kosztuje ok. 5 złotych, 3 razy w tygodniu, przychodzą SMS-y, tak zwane premium.

Również możesz robić reklamy "Premium", korzystać np. z usług danego banku i zgarnąć NX, musisz w tym długo posiedzieć i robić wszystko co się da, jeśli nie dojdzie pisz do supportu TokkenAdds albo ticketa do Nexona, poproś również o rekompensaty :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...