Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić serwer taki jak VirtualMT2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałem się zapytać czy ktoś zna jakiś sposób który umożliwia mieć server virtualmt2 i być w nim GM taki tylko dla mnie i kolegów. Próbowałem robić swój ale to roboty w chol***.  :)  :)  :)

Opublikowano

Szczerze, to wątpię abyś znalazł takowe pliki. Virtual własne miał, z tego co się orientuje Terenzo miał bardzo podobne. 

25910293734825001774.jpg

Opublikowano

Wątpliwe jest ,że znajdziesz takie pliki :) Moim zdaniem musisz sam je zrobić: Pododawać zbroje , bronie , ulepki znajdziesz takie jak na Virtualu na 100% na internecie :)

Opublikowano

Pliczki w navicat? Radzę Ci poduczyć się i postaw sobie serwer hamachi lub jakiegoś taniego vps.

Opublikowano

Weź pliki Rykoxa, ale osobiście uważam, że jest to gówno, jakiego świat jeszcze nie widział :) Pełno syfu ! Polecam Pliczki Terenzo i próbuj swoich sił ^^

72049389466845423121.png

Opublikowano

Jak chcesz to mogę ci sprzedać pliki virtuala dump bodajże z czerwca musiałbym sprawdzić

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...