Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z śr i um w broniach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Razem z kumplem, planujemy startowac na dedyku ... Bazujemy na plikach Terenzo  . Gdy dodałem bronie 30lvl, nie mają średnich to samo bronie 75 . Przypomniało mi się, że trzeba zmienic addon_type z 0 na -1 przy wszystkich + ulepszania, ustawiłem we wszystkich broniach 30 i 75 średnie i zaznaczyłem ptaszkiem . Po wyjściu z Navicata zrobiłem rebota, lecz średnich dalej nie było, okazało, że addon_type 1 jest nadal na  0 . Postanowiłem zrobic od nowa i nie robic reebota tylko /reload . To samo nic nie pomogło, a adoon_type dalej było na 0 . DLACZEGO TO MI SIĘ NIE ZAPISUJE ? Proszę o pomoc daje Like !

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Witam . Razem z kumplem, planujemy startowac na dedyku ... Bazujemy na plikach Terenzo  . Gdy dodałem bronie 30lvl, nie mają średnich to samo bronie 75 . Przypomniało mi się, że trzeba zmienic addon_type z 0 na -1 przy wszystkich + ulepszania, ustawiłem we wszystkich broniach 30 i 75 średnie i zaznaczyłem ptaszkiem . Po wyjściu z Navicata zrobiłem rebota, lecz średnich dalej nie było, okazało, że addon_type 1 jest nadal na  0 . Postanowiłem zrobic od nowa i nie robic reebota tylko /reload . To samo nic nie pomogło, a adoon_type dalej było na 0 . DLACZEGO TO MI SIĘ NIE ZAPISUJE ? Proszę o pomoc daje Like !

Dlatego Ci się nie zapisuje ponieważ pliki Terenza mają bazę w .txt więc:

-Wyłącz serwer (channele, db, auth)

-Edytuj co trzeba

-Przekonwertuj item_proto do .txt

-Podmień wygenerowane pliki w:

/usr/home/mt2/db/

-Włącz serwer

Dzieje się tak dlatego iż jeśli włączysz serwer db wykonuje zapytania do bazy aktualizujące item_proto na takie jakie jest zawarte właśnie w .txt

Gdybyś usuną całą zawartość tej tabeli a włączył serwer przekonałbyś się że dziwnym trafem tabela nadal jest "pełna".

@Up trochę szybszy :D

8910814572903361049127.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...