Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warzombie - czy dobry?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś dobrego emulatora. Czy mógłby ktoś opisać warzombie?

Opublikowano

To tak jak chcesz fajny emulator to zapraszam na stargateZ :)

A co Do warZombie

To już nie warto tam grac ;/

jest duzo "czitów", ludzie używają "gliczy", każdy gra ze "snajpą"

Opublikowano

Po pierwsze nie ma tam żadnych ,,czitów''. Gram tam od kilku dni, po kilka godzin (nawet kilkanaście) dziennie. I nie spotkałem ani jednego ,,czitera''. Po 2, owszem dużo jest snajperów, ale są to zazwyczaj że tak powiem ,,brazylijskie nupki'' które potrafią wylepić w jednego typa z 10-15 strzałów i ani razu nie trafić. Przez co bardzo łatwo się ich zabija i zgarnia stuff . Ponadto wystarczy grać z klanem i gra jest o wiele przyjemniejsza i łatwiejsza gdy gra się w liczniejszej ekipie ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po pierwsze nie ma tam żadnych ,,czitów''. Gram tam od kilku dni, po kilka godzin (nawet kilkanaście) dziennie. I nie spotkałem ani jednego ,,czitera''. Po 2, owszem dużo jest snajperów, ale są to zazwyczaj że tak powiem ,,brazylijskie nupki'' które potrafią wylepić w jednego typa z 10-15 strzałów i ani razu nie trafić. Przez co bardzo łatwo się ich zabija i zgarnia stuff . Ponadto wystarczy grać z klanem i gra jest o wiele przyjemniejsza i łatwiejsza gdy gra się w liczniejszej ekipie ;p

Grałem tam miesiąc ;d i wiem lepiej co i jak sie tam działo i dzieje ;d

A to że teraz nie ma "czitów" to dlatego że mają nowego AC  ;d

I nie polecam ci sie wypowiadać jak masz pisać pierdoły ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...