Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie kupna

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam kilka pytanek odnośnie kupna:

1. Czy da się zakupić samego keya do wprowadzenia na battlenet za mniej niż 100 zł?

2. 105 zł za wersję pudełkową to dobra cena?

3. Ile czasu zajmie przejście gry?

Opublikowano

Co do cen to musisz poszulać a nie iśc na łatwizne kolego... od tego jest np allegro

105 z pudelko to wg mnie dobra cena

Ile zajmuje przejscie gry ? zalezy co masz na mysli. Przejscie poziomu normalnego ? przejscie gry do 60 lvl (kiedy dopiero gra sie zaczyna) czy osiągnięcie max lvl paragon ?

100 paragon srednio wbija sie w ok 300h

60 lvl postaci wbijasz w ok 25-30 h zalezy w jakim trybie, solo czy nie. Mając pierscien ognia i pomoca jest to osiagalne w 10h

Przejscie normalnego poziomu to hmmm bo ja wiem ok 7h może

Widze ze zalezy Ci na czasie. Moja rada to poprosic kolege jaki ma juz obcykane D3 by Ci pomógł. 60 lvl szybko a potem mozesz sie delektować gra majac dostęp do wszystkich itemów.

Opublikowano

Co do cen to musisz poszulać a nie iśc na łatwizne kolego... od tego jest np allegro

105 z pudelko to wg mnie dobra cena

Ile zajmuje przejscie gry ? zalezy co masz na mysli. Przejscie poziomu normalnego ? przejscie gry do 60 lvl (kiedy dopiero gra sie zaczyna) czy osiągnięcie max lvl paragon ?

100 paragon srednio wbija sie w ok 300h

60 lvl postaci wbijasz w ok 25-30 h zalezy w jakim trybie, solo czy nie. Mając pierscien ognia i pomoca jest to osiagalne w 10h

Przejscie normalnego poziomu to hmmm bo ja wiem ok 7h może

Widze ze zalezy Ci na czasie. Moja rada to poprosic kolege jaki ma juz obcykane D3 by Ci pomógł. 60 lvl szybko a potem mozesz sie delektować gra majac dostęp do wszystkich itemów.

Nie, nie o to mi chodzi, po prostu chcę wiedzieć na ile ta gra mi starczy, bo już spotkałem się z niejedną opinią "za krótka".

Co do cen nie znalazłem nic lepszego niż 95zł

Opublikowano

1. Czy da się zakupić samego keya do wprowadzenia na battlenet za mniej niż 100 zł?

Tak da się ale bardzo mało sklepów taką cene oferuje.

Najtańsze jakie znalazłem :

http://www.e-key.eu/product_info.php?products_id=241
2. 105 zł za wersję pudełkową to dobra cena?

105 złoty za wersje pudełkową to dobra cena.

3. Ile czasu zajmie przejście gry?

Przejście poziomu normalnego to piekielna błahostka i zajmuje góra 6 godzin... Dla kogoś mniej doświadczonego może to potrwać dłuzej. Poziom 60 można wbić w 2 - 3 dni w zależności ile grasz.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Przechodzi sie szybko. Jeśli lubisz takie klepanie, expienie itd to mysle ze starczy Ci na dlugo. W marcu wchodzi dodatek tak wiec nowy zastrzyk ciekawostek.

Ja gralem ponad pol roku praktycznie non stop, teraz czekam tylko na RoSa i pewnie bedzie powtórka z rozrywki :)

Opublikowano

Można kupić samego keya, musiałbyś wtedy pożyczyć od jakiegoś kumpla płytkę z grą do instalacji.

CD - Key poszukasz na Allegro już za 90zł +.

105 zł za wersję pudełkową to bardzo dobra cena, tylko podejrzanie niska. Lepiej dobrze się zastanów  :)

Przejście całej gry na jednym poziomie trudności średnią postacią  jest przewidziane na 7 godzin gry, są jednak hardkorzy przechodzący wszystkie questy w 4 h.

Poziom 60 to kwestia kilku dni, ja nie spiesząc się wbiłem w 5 dni po 4 godziny dziennie ^^

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...