Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moj komputer a gra w lola ;)

HubcioSSG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak ostatnio zainteresowałem się grą LeagueOfLegens ;) Mam dosyć słaby komputer 

System Operacyjny
Windows XP Professional 32-bit Dodatek Service Pack 3
CPU
AMD Athlon 7550 38 °C
Technologia Kuma 65nm
RAM
1,00GB 1-Kanałowy DDR2 @ 401MHz (6-6-6-18)
Płyta Główna
Gigabyte Technology Co., Ltd. M68M-S2P (Socket M2) 46 °C
Grafika
Monitor domyślny (1280x960@75Hz)
512MBNVIDIA GeForce GT 220 (Undefined)
Nośniki
74GB Seagate ST380215A (ATA)
Napędy Optyczne
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 SCSI CdRom Device
DTSOFT Virtual CdRom Device
Audio
Realtek High Definition Audio Wycinek z programu "Speccy" Na najmniejszych pojdzie ? A jak by ktoś mogł wyśle screena z ustawieniami na jakich pojdzie Ewentualnie poda programy które mogą "Przyśpieszyć" Lub więcej "FPS" ? Z góry dzięki 
Opublikowano

Pozdro lol zajmuje 4gb jak masz na dysku wiecej niz 50gb danych to bedziesz mial lagi jak cholera. Na 1gb ramu to nie polecam grac. Jak lubisz miec 10-20fps na very low i off shadow to prosze

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie polecam, nie będziesz mógł grać, dostaniesz lagi na mordę i po Tobie. Lepiej poczekaj troszkę na nowego kompa czy dopóty, dopóki nie ulepszysz go trochę ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Od kiedy "lagi" są od komputera? Jak już to jakieś ściny czy coś, bo lagi są zależne od internetu, a nie od sprzętu.

Co do tematu, to możesz zagrać, przy minimalnych ustawieniach myślę, że lol zadziała bez problemów. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bez dźwięku i wszytkim na low, 30 fps powinieneś wyciągnąć. :P

HAHAHAHAHH człowieku na niskich 30 fps ? Tylko na poczatku rozgrywki przez jakieś 3-4 sekundy mam lagi potem lajtowo po 60 fps <3

Opublikowano

Miałem lepszy dysk i gorszą grafikę a na low i przy najmniejszej rozdzielczości miałem 30 fpsów, więc jak dobrze pójdzie to będziesz imał 20-30 fpsów.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Od kiedy "lagi" są od komputera? Jak już to jakieś ściny czy coś, bo lagi są zależne od internetu, a nie od sprzętu.

Co do tematu, to możesz zagrać, przy minimalnych ustawieniach myślę, że lol zadziała bez problemów. :)

Lagi nie są od komputera, lagi są od internetu masz rację, ale tu chodzi o FPS, które są już od peceta, a nie internetu :)

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Lagi nie są od komputera, lagi są od internetu masz rację, ale tu chodzi o FPS, które są już od peceta, a nie internetu :)

ale oni nie pisali o FPS, a o lagach.

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...