Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Oprogramowanie Samsung

xLancasT

Pytanie

Opublikowano

Witam korzystałem z SW Update gdy zainstalowalem dzis system od nowa to wyskoczylo mi polaczenia  internetowe  jest niedostepe a przecież zawsze pobierałem z tego programu wszystko i jakos dzialalo ( i wtedy nie mialem nawet internetu) wiec pytanie do was oco chodzi ze nie moge wlaczyc tego programu a 2 pytanie jest jakis program w ktorym jest  wszystko czyli karta sieciowa,graficzna i te inne potrzebne programy jezeli tak prosze o link Dziekuje.    Windows home premium 7 to moj komputer

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak INTERNET a w nim strona firmowa producenta a na niej cała strona sterowników i programów do twojego modelu, niestety linku do  INTERNETU nie posiadam ;(

a i jeszcze poza INTERNETEM jest coś takiego jak GOOGLE które pokaże ci drogę jak tylko wpiszesz coś w szukaj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie ma  na stronie producenta sterownikow to po pierwsze jedynie co znalazlem to SW Update ktore mi niedziala nie wiem  czemu

Opublikowano

dziwne bo każdy laptop ma swoją stronę ze sterownikami, a twój jak widać wyjątkowy albo to nie laptop !

co to za laptop, od chińczyków kupowałeś bez sterowników ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...